«Πιο ψηλά το ταβάνι του ΟΦΗ»

Καλύτερος στη συνέχεια θα εμφανιστεί ο ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Σταύρο Λαμπράκη

Μεγαλύτερες είναι οι δυνατότητες του ΟΦΗ από ότι έχει φανεί στις πρώτες δύο αγωνιστικές, με τις ισάριθμες ισοπαλίες, όπως τόνισε ο Σταύρος Λαμπράκης. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για τη μέχρι τώρα πορεία και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Το ταβάνι της ομάδας είναι πολύ υψηλότερο. Είμαστε στεναχωρημένοι και προβληματισμένοι, ειδικά μετά το τελευταίο αποτέλεσμα. Το ίδιο και οι παίκτες. Έχουμε συνειδητοποιημένα παιδιά στην ομάδα και καταλαβαίνουν ότι δεν έχουμε παίξει αυτό που μπορούμε σαν ομάδα στα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είναι όμως πολύ νωρίς για συμπεράσματα ακόμη. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα συνολικά και θα το δείτε στην συνέχεια.

Έχουμε παίκτες στη φιλοσοφία της ομάδας, για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League. Η κατηγορία είναι δύσκολη και θα παιχθεί μέχρι το τέλος. Υπάρχουν αξιόμαχες και ανταγωνιστικές ομάδες. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται πίστη. Είμαστε ομάδα, στα εύκολα και στα δύσκολα. Είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο», ανέφερε ο Σταύρος Λαμπράκης.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και στους παίκτες και στην εβδομαδιαία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, στην οποία έχει αποφασιστεί να παραβρίσκεται, προκειμένου να γίνεται μια απευθείας ενημέρωση στην διοίκηση, για θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η προσοχή όλων στον ΟΦΗ στρέφεται πλέον στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ελευσίνα στο Γεντί Κουλέ, όπου ο στόχος είναι οι τρείς βαθμοί, για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep