«Γκολ - δώρα»

Πρόγραμμα - φωτιά περιμένει τον Πανελευσινιακό στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η μόνη ομάδα της Football League χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα είναι ο Πανελευσινιακός. Οι «σταχυοφόροι» μετά την ήττα (2-1) από τον Πανσερραϊκό έβλεπαν ως ευκαιρία τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό για να πάρουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, όμως έφυγαν από το γήπεδο ηττημένοι (3-1). «Κάναμε δώρο τα γκολ», έλεγαν στην ομάδα της δυτικής Αττικής αναφερόμενοι στα δύο τέρματα που δέχτηκαν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όμως είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά.

Το κακό για τον Πανελευσινιακό είναι ότι τον περιμένει πρόγραμμα - φωτιά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το Σάββατο (12/11) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ, την Τετάρτη (16/11) τη Λαμία εκτός έδρας και την Κυριακή (20/11) υποδέχεται τον Άρη. Και εννοείται ότι πρέπει να αλλάξει άρδην πρόσωπο για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι ο τραυματισμός του Βασίλη Ταμπάκη δεν εμπνέει ανησυχία. Ο επιθετικός του Πανελευσινιακού μετείχε στο χαλάρωμα της Δευτέρας (07/11) και υπολογίζεται για την αναμέτρηση της 3ης στροφής.

Last modified onΔευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 21:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep