«Βελτίωση στα τελειώματα»

Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα του Πανελευσινιακού ο Χρήστος Παντιώρας.

Μόνο απογοητευμένος δεν δήλωσε ο Χρήστος Παντιώρας μετά την ήττα (3-1) του Πανελευσινιακού από τον Αχαρναϊκό. Υποστήριξε πως η νίκη του αντιπάλου ήταν δίκαιη, αναφέρθηκε στα σημεία-κλειδιά που επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα και συνέστησε υπομονή σε όλους, όσον αφορά τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παντιώρας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τη δίκαιη νίκη της. Εμείς μπήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαμε στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης να πετύχουμε κάποιο γκολ, βάσει των ευκαιριών που δημιουργήσαμε. Δεν είχαμε όμως, καλά τελειώματα.

Σε δύο στιγμές αδράνειας δεχθήκαμε τα γκολ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Θέλουμε βελτίωση στο κομμάτι της συγκέντρωσης. Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε, μειώσαμε και ψάξαμε την ισοφάριση, αλλά στην κόντρα δεχθήκαμε το 1-3 από το πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή του Αχαρναϊκού. Ακολουθούν τρία δύσκολα ματς. Στόχος μας να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς, όσο περισσότερους μπορούμε. Ουδείς, όμως, μπορεί να πει τι θα γίνει με την παραμονή και αν η ομάδα θα κινδυνέψει. Είναι πολύ νωρίς».

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Στέλιος Χριστάκης

Last modified onΚυριακή, 06 Νοέμβριος 2016 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep