«Κλοπή... εξ αμελείας»

Ο Περικλής Αμανατίδης δεν παίρνει πίσω λέξη από όσα είπε μετά το 1-1 του Αιγινιακού στο «Κλ. Βικελίδης».

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αιγινιακού, Περικλής Αμανατίδης και επανέλαβε όσα είπε και μετά το τέλος του αγώνα (1-1) με τον Άρη. Όπως σημείωσε, δεν υπήρξε κανένα πέναλτι, κάτι που φάνηκε και από το ριπλέι, ενώ μίλησε για κλοπή... εξ αμελείας. Αναλυτικά ανέφερε:

Για την δήλωσή του ότι κλέψανε τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών:
«Το είδαν όλοι γιατί. Επιβεβαιώθηκα και από τους ειδικούς. Όλοι είπαν ότι δεν είδαν τίποτα. Για το πέναλτι μιλάω. Για κάτι που δίνεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο ενός παιχνιδιού. Όταν φτάνει ένα παιχνίδι στο 96', εκεί κάτι πρέπει να είναι πολύ ξεκάθαρο για να δοθεί. Αυτό χθες δεν υπήρχε. Ο Άρης δεν χρειαζόταν αυτό το σφύριγμα. Δεν προσέφερε τίποτα στον αγώνα αυτό το σφύριγμα. Το μόνο που έκανε ήταν να κλέψει τον ιδρώτα των παιδιών που πάλεψαν και είχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή ένα σκορ».

Για το αν το λάθος του διαιτητή θεωρείται ανθρώπινο:
«Μπορείτε εσείς να δώσετε μία εξήγηση; Το είδατε το πέναλτι; Το ίδιο είδα και εγώ. Το θεωρώ κλοπή όταν γίνεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Αν δεν το σφύριζε, το παιχνίδι έληγε υπέρ της ομάδας μου. Μπορούσε να είναι κάτι άλλο; Δεν ξέρω. Είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος, δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση».

Για το ότι θα ανθρώπινα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι:
«Ήταν μία κλοπή εξ αμελείας. Ξέρω ότι παίζαμε με μία ομάδα με βαρύ όνομα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν καλύτερη από τον Αιγινιακό. Η μαγεία, όμως του ποδοσφαίρου είναι αυτή. Σε κάποια παιχνίδια χάνεις ευκαιρίες, η μπάλα πηγαίνει στο δοκάρι και δεν μπορείς να κερδίσεις. Σε άλλο παιχνίδι δεν είσαι καλός, είσαι συγκεντρωμένος και με μία ευκαιρία κερδίζεις. Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου.

Το να γίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι και να φεύγεις και να μη λες και τίποτα, δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα μου. Λέω αυτό που πιστεύω. Πιστεύω ότι αυτή η απόφαση είναι εντελώς λανθασμένη στο τελευταίο δευτερόλεπτο και είναι μία κλοπή για τους παίκτες μου. Τι είναι αυτό που ενόχλησε; Δεν παίρνω πίσω ούτε λέξη».

Για το πρωτάθλημα:
«Είναι νωρίς. Ο Άρης παραμένει φαβορί για την άνοδο, έχει καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Έδωσε δύο παιχνίδια που ίσως να είναι πολύ καλό σημάδι για τον Άρη και ένα μήνυμα ότι είναι δύσκολη η κατηγορία. Θα πρέπει να κάνουν καλύτερες προσαρμογές οι πολύ καλοί παίκτες που έχει. Αυτό φάνηκε για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για τον Άρη. Φάνηκε για τον ΟΦΗ, για τα Τρίκαλα, για τη Λαμία».

Για το πώς του φαίνεται ο Άρης:
«Ο Άρης έχει περισσότερες δυνατότητες τις οποίες δεν βγάζει ακόμη στο γήπεδο».

Last modified onΔευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 16:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep