«Μας έκλεψαν δύο βαθμούς»

Με τον διαιτητή Φωτιά τα έχουν στον Αιγινιακό, καθώς τους στέρησε μια ιστορική νίκη

Πικραμένοι αποχώρησαν από το «Κλ. Βικελίδης» οι παίκτες του Αιγινιακού, καθώς έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους με το ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Η ομάδα της Πιερίας στάθηκε καλά απέναντι στον Άρη και άγγιξε μια ιστορικής διάστασης επιτυχία, ωστόσο η απόφαση του διαιτητή Φωτιά να καταλογίσει πέναλτι που δεν υπήρχε τους στέρησε δύο βαθμούς.

«Μας έκλεψαν δύο βαθμούς. Ο Άρης δεν έχει ανάγκη από τέτοια σφυρίγματα και ούτε ο κόσμος του τα θέλει», έλεγαν στον Αιγινιακό μετά το παιχνίδι.

Πλέον αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με τον Άρη και κοιτούν το επόμενο με τον Πανθρακικό στην έδρα τους. Ο Περικλής Αμανατίδης θέλει οι παίκτες του να συνεχίσουν την καλή προσπάθεια και να είναι πιο αποτελεσματικοί στη συνέχεια. Στα πλάνα του Αιγινιακού επιστρέφει ο Ζγκούρη που εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Παρά την πικρία για το αποτέλεσμα, η διοίκηση του Αιγινιακού φρόντισε να ευχαριστήσει τον Άρη για την εξαιρετική φιλοξενία. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αιγινιακός θέλει να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Άρης για την άριστη φιλοξενία που της επιφύλαξε, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Ήταν από τις πιο άριστες φιλοξενίες που έχουμε δεχτεί σε επαγγελματικές κατηγορίες. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο».

1 comment

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 22:27 Comment Link

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΗ, ΟΠΩΣ ???????

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep