«Συγκέντρωση 100%»

Η αποστολή του ΑΟ Χανιά για το εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο ΑΟΧ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα (Κυριακή 6 Νοεμβρίου, 14:30), στο Δ.Α.Κ. Γάλλου Ρεθύμνης. Ο Αντώνης Δρακόπουλος, ο οποίος δεν έχει στη διάθεση του τους Ηρακλή (τιμωρημένος), Ζόρο (ανέτοιμος) και Κοζάκη (ανέτοιμος), ανακοίνωσε αποστολή, που απαρτίζεται από τους εξής παίκτες:

Αθανασίου, Λαλί, Ζέρης, Νικολόπουλος, Δαμιανάκης, Βαρούχας, Ρούνιτς, Θεολόγου, Αποστολόπουλος, Φουρλάνος, Σιάννης, Γκεμίσης, Μάνιας, Λύρας, Σταματής, Τσουκάνης, Ντούμος, Μαργαρίτης, Καρβούνης, Κρασουδάκης και Παπουρτζής.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης, δήλωσε για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ευόσμου: "Είναι το πρώτο ουσιαστικά εντός έδρας παιχνίδι μας, απέναντι σε έναν πολυ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος έρχεται με καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, έχοντας στο μυαλό μας μόνο τη νίκη.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και πρέπει να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος απο τη νίκη. Καλούμε τον κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει". Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ.

Last modified onΣάββατο, 05 Νοέμβριος 2016 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep