«Στο ίδιο έργο θεατές»

Οι φίλαθλοι του ΑΟ Χανιά τοποθετήθηκαν για την πρεμιέρα της ομάδας τους στο... Ρέθυμνο.

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι ο ΑΟ Χανιά θα κληθεί να παίξει ως τυπικά γηπεδούχος την Κυριακή (06/11) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στο Ρέθυμνο εξέφρασαν οι φίλαθλοι των «κυανόλευκων». Με ανακοίνωσή τους οι μη οργανωμένοι φίλοι της ομάδας των Χανίων έφεραν τον Δήμο προ των ευθυνών του και ανέφεραν:

«Την ερχόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ο ΑΟΧ ρίχνεται στη μάχη της Β’ Εθνικής – Football League, με το πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν με τον Αγροτικό Αστέρα. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Γάλλου Ρεθύμνου και όχι όπως αναμέναμε, στο Δημοτικό Στάδιο των Περιβολίων.

Φαίνεται πως ακόμα μια χρονιά γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Ο ΑΟΧ, ομάδα που παραδοσιακά εκπροσωπεί την πόλη και τον Δήμο των Χανίων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ελλάδος, διώχνεται από την πόλη μας, τα Χανιά, μακριά από τον πυρήνα των Φιλάθλων της για να αγωνιστεί, όχι απλά σε άλλη πόλη, αλλά σε άλλο Νομό.

Ως φίλαθλοι της ομάδας του ΑΟΧ, θέτουμε τον Δήμο Χανίων προ των ευθυνών του, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά μας για την αντιμετώπιση που επιφυλάσσει στην ομάδα του Δήμου μας. Η ομάδα που γαλούχησε γενιές ποδοσφαιρόφιλων στα Χανιά, πρέπει άμεσα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα, το Γήπεδο των Περιβολίων. Οποιεσδήποτε συμφωνίες πάνω ή κάτω από το τραπέζι δε μας αφορούν και απαιτούμε η ομάδα μας, ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ να αγωνίζεται στην πόλη μας».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016 15:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep