«Από τις ευχάριστες εκπλήξεις»

Σε στέρεες βάσεις ξεκίνησε να χτίζεται ο Αγροτικός Αστέρας, με στόχο να παρουσιάσει κάτι το διαφορετικό

Στην καλή δουλειά που γίνεται στον Αγροτικό Αστέρα αναφέρθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Νεντίδη, Θάνος Χατζηαθανασίου, ο οποίος μίλησε σε αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3. Επισήμανε πως φέτος οι «σταχυοφόροι» δημιούργησαν την ομάδα από την αρχή, σε στέρεες βάσεις, με την προοπτική να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό στον κόσμο και να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

«Ο Αστέρας είναι νέα ομάδα, όλα «χτίστηκαν» από την αρχή. Γίνεται καλή δουλειά, υπάρχει οργάνωση και όλα ξεκινούν από ψηλά, ο πρόεδρος είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας. Αυτό που βλέπετε, εμείς το περιμέναμε. Βάζουμε στέρεες βάσεις, μόνο μπροστά θα πάει αυτό το «οικοδόμημα», μπήκαμε σε ένα δικό μας αξιοζήλευτο αθλητικό κέντρο. Έχουμε και τον Ιεροκλή Στολτίδη, που μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα και ως τεχνικός διευθυντής.

Θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό στον κόσμο, ως προς το σύνηθες θέαμα αυτής της κατηγορίας, να ξεφύγουμε από τα αγωνιστικά της στάνταρ και όρια. Κάναμε καλές επιλογές Ελλήνων και ξένων παικτών. Μπορούμε να είμαστε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην ανταγωνιστική αυτή κατηγορία, όπως και οι Πανθρακικός- Κισσαμικός», ανέφερε ο Χατζηαθανασίου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep