«Τρελή κατάσταση»

Ο Ιμπέρε Ταϊανάν μίλησε για τη νίκη του Αγροτικού Αστέρα απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα και την πολύμηνη προετοιμασία.

Ως... τρελή κατάσταση χαρακτήρισε ο Τάι την καλοκαιρινή προετοιμασία που βίωσε με τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής των «σταχυοφόρων» φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4 και αναφέρθηκε, τόσο στη νίκη σε βάρος του ΑΟ Τρίκαλα, όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε χαρούμενοι ,παίξαμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, πήραμε την νίκη αλλά είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για κάτι. Είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί παλέψαμε, είχαμε καλή νοοτροπία στο παιχνίδι μας και αυτό ήταν το βασικό στοιχείο. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τα Χανιά και θα ήταν καλό να βλέπουμε το κάθε ένα ξεχωριστά. Όλα τα παιδιά φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και χθες δώσανε το 100%»

Για το επόμενο παιχνίδι με τα Χανιά:
«Να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω και πολλά για τα Χανιά, απλά ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Η δικιά μας φιλοσοφία είναι να παίζουμε το δικό μας ποδόσφαιρο με το δικό μας στιλ. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Για την προετοιμασία που έγινε:
«Τρελή κατάσταση. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Κάναμε προετοιμασία τέσσερις μήνες για το τίποτα. Αυτά βέβαια πλέον είναι παρελθόν, κοιτάμε μπροστά».

Για τον Ηρακλή όπου αγωνίστηκε στο παρελθόν:
«Σέβομαι πάρα πολύ τον Ηρακλή και τους φιλάθλους του. Έπαιξα εκεί και το απόλαυσα. Λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάσταση την οποία βρίσκεται, αλλά και την βαθμολογική του θέση. Υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα και δεν αξίζει σε μια τέτοια ομάδα, με κόσμο και μεγάλη ιστορία, τέτοια αντιμετώπιση».

Last modified onΤετάρτη, 02 Νοέμβριος 2016 21:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep