Χαλάρωμα μετά τη νίκη

Αποθεραπεία και αποκατάσταση για τους παίκτες του Άρη το πρωί της Κυριακής

Με βελτιωμένη ψυχολογία επέστρεψε ο Άρης από την Κομοτηνή, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Πανθρακικού. Το πρωί της Κυριακής (2/10) οι «κίτρινοι» έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, με μοναδικό πρόβλημα να αποτελεί το διάστρεμμα που υπέστη ο Ανδρέας Τάτος. Ωστόσο, η κατάσταση του αρχηγού δεν εμπνέει ανησυχία στο ιατρικό τιμ. Τη Δευτέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, ενώ το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και την Τρίτη για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, θετικά ήταν τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομης του Άρη. Με το… δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα U-17, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της ειδικής κατηγορίας Νέων της ΕΠΣΜ. Η U-17 κέρδισε 1-0 εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Νικηφόρο ήταν και το φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα U-19 του Άρη, καθώς κέρδισε 3-2 την αντίστοιχη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στις εγκαταστάσεις του Μάττα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep