«Έτοιμοι για το πρωτάθλημα»

Λίγο ακόμα χρόνο χρειάζεται ο Άρης, για να είναι έτοιμος, όπως τόνισε ο Μάρκος Ντούνης

Στη βελτιωμένη εικόνα του Άρη στην Κομοτηνή στάθηκε ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης απέναντι στον Πανθρακικό. Ο επιθετικός των «κίτρινων» επισήμανε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος με την ενσωμάτωση και των τελευταίων μεταγραφών, όταν αυτή αποφασιστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκου Ντούνη:

Για την φιλική νίκη του Άρη στην Κομοτηνή: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Προερχόμαστε από μία αρκετά βαριά ήττα από τη Λαμία στο προηγούμενο φιλικό, και θέλαμε να δείξουμε κάποια καλά στοιχεία για την ομάδα μας, γιατί δείξαμε ένα πάρα πολύ κακό πρόσωπο στο προηγούμενο παιχνίδι και θέλαμε να το αλλάξουμε αυτό. Πιέσαμε από την αρχή, μπορεί στο πρώτο μέρος να μην είχαμε αρκετές ευκαιρίες, στο δεύτερο όμως ανεβήκαμε σε απόδοση, πετύχαμε το γκολ, είχαμε και την ευκαιρία με το δοκάρι. Το σκορ μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, όμως κρατάμε την καλή εικόνα του β’ ημιχρόνου και την πίεση που ασκήσαμε στην ομάδα του Πανθρακικού και από εκεί και πέρα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα είναι».

Για λειτουργία της επίσκεψης του κόσμου και του Θεόδωρου Καρυπίδη μετά την βαριά ήττα από την Λαμία: «Ο κόσμος μας υπενθύμισε πως, και αυτό θα έπρεπε να το ξέρουμε και οι ίδιοι, και ο πρόεδρος μας έδωσε κάποιες υποσχέσεις τις οποίες και τήρησε και είμαστε όλοι καλά τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια. Πιστεύω πως μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε έτοιμοι».

Για το τι πιστεύει ο ίδιος ότι χρειάζεται ο Άρης για να είναι ακόμη πιο έτοιμος: «Χρειαζόμαστε λίγο ακόμη χρόνο, καθώς έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες και για να ενσωματωθούν με τους ποδοσφαιριστές από πέρσι δεν είναι εύκολο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όμως πιστεύω πως με την έναρξη θα είμαστε έτοιμοι».

Για την έξτρα κούραση που προκαλούν στους παίκτες του Άρη τα φιλικά παιχνίδια: «Στα φιλικά παιχνίδια ο ποδοσφαιριστής θέλει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του όμως δεν μπορεί να το κάνει, φοβάται να βάλει τα πόδια του και γενικά είναι διαφορετικές οι συνθήκες του φιλικού με το επίσημο. Εμείς από εκεί και πέρα περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος και προσπαθούμε να δείξουμε την δουλειά μας στα φιλικά παιχνίδια».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep