Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Λύση συνεργασίας με Γκούλιο

Η διοίκηση της ΑΕΛ έκανε δεκτό το αίτημα του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας και ο Νίκος Γκούλιος έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα της Λάρισας. http://www.ael1964.gr Η διοίκηση της ΑΕΛ έκανε δεκτό το αίτημα του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας και ο Νίκος Γκούλιος έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα της Λάρισας.

Η ΑΕΛ έκανε δεκτό το αίτημα του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας να λυθεί η συνεργασία τους και ο Νίκος Γκούλιος αποτελεί παρελθόν για το τεχνικό επιτελείο της Λάρισας.

Στη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Γκούλιο προχώρησε η ΑΕΛ έπειτα από αίτημα του ίδιου που κατείχε τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας από τον Σεπτέμβριο του 2011. Τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν στο ίδιο πόστο στην ομάδα νέων της ΑΕΛ. Ο Νίκος Γκούλιος είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην ομάδα της Λάρισας το 1995 και έμεινε στο ρόστερ της μέχρι το 2001. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό Αστέρα, Πανηλειακό, Τρίκαλα, Καλαμάτα, Δόξα Δράμας , ΑΕ Γιάννινα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Πυργετό.
Τον Σεπτέμβριο του 2011 είχε αντικαταστήσει τον Χρήστο Μιχαήλ στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΛ.

Η ΑΝΑΚΟΙΚΟΙΝΩΣΗ

H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Νίκο Γκούλιο, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα του ιδίου. Ο αντικαταστάτης του θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

.

Last modified onΠαρασκευή, 30 Μάρτιος 2012 14:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep