Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ο εισαγγελέας «καταργεί» το βίντεο

Παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα για την υπόθεση της διαγραφής της κόκκινης κάρτας του Νικόλα Γκρούμπιεσιτς Παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα για την υπόθεση της διαγραφής της κόκκινης κάρτας του Νικόλα Γκρούμπιεσιτς

Επανεξέταση της κόκκινης του Γκρούμπιεσιτς μετά από εισήγηση του αθλητικού εισαγγελέα.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος εισηγήθηκε την επανεξέταση της υπόθεσης της διαγραφής της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Νίκολα Γκρούμπιεσιτς στην αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό. Αιτιολογία η παράνομη χρήση του βίντεο για την απόφαση της έφεσης που είχε κάνει η ομάδα της Λάρισας και τελικά δικαιώθηκε με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο ματς της ΑΕΛ.
Ουσιαστικά η δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή θα πρέπει να αποφασίσει στις 4 Απριλίου σε ποιες περιπτώσεις ισχύει ο πειθαρχικός κώδικας που αναφέρει πως το βίντεο μπορεί να αποτελέσει πειστήριο όταν υπάρχει «διαπίστωση λανθασμένης αναγραφής υπαίτιου ποδοσφαιριστή και σε παράβαση η οποία διεπράχθη και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή διότι διέλαθε της προσοχής του».
Το πρώτο σκέλος του πειθαρχικού κώδικα αφορά και την περίπτωση της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Νίκολα Γκρούμπιεσιτς στην φάση που αποβλήθηκε για το χτύπημα στον Γουμάγια που από το βίντεο αποδείχθηκε πως δεν έγινε ποτέ.

Last modified onΠέμπτη, 29 Μάρτιος 2012 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep