Η απάντηση του Μίλερ

Ξέσπασμα του Κλάους Ντίτε Μίλερ για το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον Ρέλλα.

Ο Κλάους Ντίτε Μίλερ δεν θα εμπλακεί τελικά στον Παναιγιάλειο. Οι συζητήσεις με τον Αντώνη Ρέλλα δεν απέδωσαν καρπούς, με τον Γερμανό επιχειρηματία να περνά στην αντεπίθεση και με δήλωση που απέστειλε στο flnews ξεκαθαρίζει ότι «άλλαξαν οι όροι συμφωνίας και ζητήθηκαν οικονομικά ανταλλάγματα που δεν ζητούνται ούτε απο ομάδες της Super League». Η δήλωση του Μίλερ, η οποία είχε προαναγγελθεί πως θα γίνει, έχει ως εξής:

«Με έκπληξη και οργή πληροφορήθηκα από αναρτήσεις σε ιστοσελίδες και από δηλώσεις "γνωστών - αγνώστων" ότι έκανα "ζαβολιές" και παρουσίασα άλλα συμφωνητικά με άλλους όρους από αυτούς που είχαν συμφωνηθεί για την αγορά του Παναιγιάλειου. Την ίδια έκπληξη και οργή ένιωσα διαβάζοντας δηλώσεις και διαρροές οτι η πλευρά μου ευθύνεται για την ματαίωση της αγοραπωλησίας. Θέλω να δηλώσω ρητά και κατηγορηματικά ότι εγώ και οι συνεργάτες μου παραμείναμε στο ακέραιο στη συμφωνία, μάλιστα δε, προσφέραμε πολλά περισσότερα χρήματα και άλλα ανταλλάγματα, διότι η πρόθεσή μας ήταν να αγοράσουμε την ομάδα και να τη δυναμώσουμε ώστε να ανέβει στα σαλόνια της Super League.

Σε εκτέλεση της συμφωνίας μας φέραμε ξένους διεθνείς παίκτες, φέραμε Έλληνες παίκτες, κλείσαμε προπονητή, αναλάβαμε την αποπληρωμή των χρεών της ομάδος, κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο Κος Ρέλλας και οι δικηγόροι του και τη συμφωνημένη ημέρα της υπογραφής άλλαξε τους όρους της συμφωνίας και ζήτησε οικονομικά ανταλλάγματα που δεν ζητούνται ούτε από ομάδες της Super League. Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι κάθε επιχειρηματική προσπάθεια για την αγορά της ομάδος τελικώς δεν προχωρά με αποκλειστικούς υπαίτιους τους παράγοντες της ομάδος. Από την πλευρά μας είναι αυτονόητο ότι θα κινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες με πλήρη σεβασμό στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Θα ήταν όμως ευχής έργον οι παράγοντες της ομάδος να εξηγήσουν τους λόγους υπαναχωρήσεώς τους. Είναι κρίμα για τον κοσμο του Αιγίου να μην έχει την ομάδα που του αξίζει. Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε όταν απαιτηθεί. 

Klaus Diete Müller».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Αύγουστος 2016 20:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep