Συνάντηση αδιεξόδου

Ξανά σε σημείο μηδέν ο Παναιγιάλειος. Τοποθετούνται οι Γερμανοί επενδυτές.

Το flnews σας ενημέρωσε το απόγευμα της Πέμπτης (18/08) σχετικά με τη συνάντηση που προγραμματίστηκε μεταξύ του μεγαλομετόχου του Παναιγιαλείου, Αντώνη Ρέλλα και των εκπροσώπων των Γερμανών επενδυτών. Μία συνάντηση κρίσιμη, δεδομένων των διαφορών που προέκυψαν - σε σχέση με τις αρχικές διαπραγματεύσεις - και οι οποίες αφορούσαν στον τρόπο καταβολής των χρημάτων για να γίνει η συμφωνία.

Και όπως αποδείχτηκε, οι διαφορές αυτές ήταν αδύνατο να γεφυρωθούν, με αποτέλεσμα ο Παναιγιάλειος να βρεθεί ξανά σε σημείο μηδέν. Έτσι, ο Ρέλλας θα πρέπει να βρει άλλη λύση στο διοικητικό και, μάλιστα, άμεσα, αφού μόνος τονίζει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την Παρασκευή (19/08) αναμένεται τοποθέτηση των Γερμανών για τις τελευταίες εξελίξεις, χωρίς να αποκλειστεί ανάλογη κίνηση και από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Όπως γίνεται κατανοητό, όλοι οι ξένοι που αφίχθηκαν στο Αίγιο και πήραν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (19/08), με τα έως τώρα δεδομένα θα αποχωρήσουν, αφού ήταν επιλογές των Γερμανών. Σε ό,τι αφορά στα σενάρια που ήθελαν τον Λουκά Καραδήμο να δίνει το «παρών» στο γήπεδο, αυτά διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από τον πρώην προπονητή της Καλλιθέας.

Last modified onΠαρασκευή, 19 Αύγουστος 2016 01:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep