Θέλει δουλειά ο Μπουρντουγιάν

Ο Λουτσιάν Μπουρντουγιάν χρειάζεται αρκετές εβδομάδες δουλειάς για να φτάσει στα επίπεδα που πρέπει αγωνιστικά. Ο Λουτσιάν Μπουρντουγιάν χρειάζεται αρκετές εβδομάδες δουλειάς για να φτάσει στα επίπεδα που πρέπει αγωνιστικά.

Η Καλλονή επέστρεψε στη βάση της μετά τα φιλικά στην Κύπρο και πλέον θα δουλέψουν πάνω στα συμπεράσματα που έβγαλαν.

Ο τεχνικός της Καλλονής, Γιώργος Βαζάκας, έβγαλε τα συμπεράσματα του στα δύο φιλικά που έδωσε η ομάδα της Λέσβου στην Κύπρο και πλέον τις ερχόμενες εβδομάδες θα δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες που διαπίστωσε. Το τεχνικό επιτελείο έχει μείνει ευχαριστημένο από την ποιότητα των Παραΐμπα και Μπουρντουγιάν, αλλά ο δεύτερος θα πρέπει να δουλέψει αρκετό καιρό εντατικά για να είναι έτοιμος να προσφέρει.

Το πρόβλημα με τον 32χρονο επιθετικο Λουτσιάν Μπουρντουγιάν δεν είναι μεγάλο, αφού θεωρούν ότι θα υπάρξει βελτίωση από εβδομάδα σε εβδομάδα για τον Ρουμάνο και θα βγουν κερδισμένοι από την επιλογή τους. Στον τομέα των λύσεων εκ των έσω ο Παναγιώτης Αρναούτογλου που η φυσική του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας δοκιμάστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ έβγαινε και λίγο πιο μπροστά.  

 

Last modified onΣάββατο, 13 Αύγουστος 2016 23:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep