Ήττα με... νέους η Καλλονή

Η ΑΕΛΚ έχασε 1-0 από την ΑΕΛ Λεμεσού, με τον Βαζάκα να χρησιμοποιεί Μπουρντουγιάν-Ποζατζίδη.

Ήττα με το ίδιο σκορ (1-0) για την Καλλονή στο δεύτερο φιλικό της επί κυπριακού εδάφους. Η ομάδα της Λέσβου έπαιξε το βράδυ της Παρασκευής (12/8) με την ΑΕΛ Λεμεσού και ο Γιώργος Βαζάκας χρησιμοποίησε δύο παίκτες που αναμένεται να αποκτηθούν, επιβεβαιώνοντας δύο ρεπορτάζ του flnews. Το ένα αφορά στον Ποζατζίδη και το άλλο στον Μπουρντουγιάν. Αμφότεροι χρησιμοποιήθηκαν από τον Γρεβενιώτη τεχνικό, όπως φυσικά είχαν παίξει και με την Καρμιώτισσα.

Στο 22' της αναμέτρησης, ο Ταΐρης έπιασε πέναλτι (το εκτέλεσε ο Ουέλινγκτον), αλλά εντέλει το γκολ ήρθε από τους Κύπριους στο 59', με κεφαλιά του Σιέλη από σέντρα του Φορτούνα. Η ΑΕΛΚ έχασε καλή ευκαιρία στο 40' για να σκοράρει, αλλά ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος Άντερσον Παραΐμπα σούταρε άστοχα.

ΑΕΛ: Ρομό, Σιέλης (89' Κυριάκου Α.), Τζούνιορ (62' Λαφράνς), Αϊρόσα (46' Κυριάκου), Φορτούνα, Σοάρες, Σαβανέ (84' Μαύρου), Μπουένο (68' Σάρκι), Μέσκα(82' Ηλία), Αγκουνιάλδο (57' Νικολάου), Ουέλινγκτον (73' Πενγκουίν)

ΚΑΛΛΟΝΗ: Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Γιουκαρής, Αποστόλου, Γιώργου, Λύταινας (55' Αρναούτογλου), Φράγκος, Μπουρτνουγιάν, Άντερσον (61' Κέρι)

Last modified onΠαρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 23:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep