«Δεν υπάρχει ισονομία»

«Δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα», όπως τόνισε ο Χρήστος Παντιώρας, μετά την ήττα του Πανελευσινιακού στα Χανιά.

Δίκαια έχασε ο Πανελευσινιακός στα Χανιά 2-0, ωστόσο ο Χρήστος Παντιώρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο λάθος του επόπτη, στη φάση που ξεκίνησε το πρώτο γκολ του ΑΟΧ. Ο βοηθός του Θανάση Δημόπουλου επισήμανε πως η ομάδα του αδικείται για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και επισήμανε πως με τα παιχνίδια να εκκρεμούν και ομάδες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, δεν διεξάγεται σωστά το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Από ένα λάθος του επόπτη, που έδωσε πλάγιο που ήταν αλλαγή για εμάς, ξεκίνησε το πρώτο γκολ. Έτσι ξεκίνησε μια αναστάτωση στους παίκτες της ομάδας μας. Από ένα αμυντικό λάθος στο 43’ δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ από τα στημένα, στα οποία παρουσιάσαμε σημαντικές αδυναμίες, τις οποίες θα πρέπει να τις δουλέψουμε και να λύσουμε τα προβλήματα στην προπόνηση. Στη διάρκεια της ανάπαυλας, δώσαμε νέες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές μας. Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας τον κάναμε πιο επιθετικό, τον κάναμε 4-3-3 και στο 49’ δημιουργήσαμε μια καλή ευκαιρία για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, και να μειώσουμε το σκορ σε 2-1. Από εκεί και πέρα, ο συνάδελφος προπονητής έκανε καλή διαχείριση του αγώνα, οπισθοχώρησε και με τον ποιοτικό παίκτη, τον Μασάδο, κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΑΟ Χανιά και την αστυνομική διεύθυνση Χανίων για τη φιλοξενία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφο για την βελτίωση που έχει φέρει στην ομάδα του από τη στιγμή που ανέλαβε ξανά. Εμείς προχωράμε στον στόχο μας που είναι η σωτηρία, αν μπορέσουμε να τα καταφέρουμε με τα νέα παιδιά που έχει η ομάδα μας».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Θεωρώ πως είναι δίκαιο, αν και το 1-0 ξεκίνησε από ένα λάθος του επόπτη και είναι η τρίτη αγωνιστική που μας αδίκησαν. Στη Ζάκυνθο από λάθος του επόπτη μας ακύρωσαν γκολ και στην Ελευσίνα με τον Κισσαμικό σκοράραμε κανονικό γκολ και μας το ακύρωσαν και ο διαιτητής που ήταν κοντά δεν πήρε τη φάση πάνω του ως όφειλε. Η ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει τον στόχο της με τα νέα παιδιά που διαθέτουμε και τους έμπειρους και θα δούμε. Πάντως, νομίζω πως δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, γιατί κάποιες ομάδες έχουν αναβληθέντα ματς, που θα έπρεπε να έχουν γίνει για να υπάρχει ισονομία και αξιοκρατία. Και κάποιες ομάδες που έχουν οικονομικά προβλήματα νομίζω πως δεν παίζουν στο πρωτάθλημα νόμιμα».

Απόδοση: flnews

Last modified onΤετάρτη, 27 Απρίλιος 2016 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep