Ζητάει επιπλέον μέτρα

Αναχώρησε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης η με αρχηγό αποστολής τον Σπύρο Δημόπουλο ο Πανελευσινιακός για τον αγώνα στα Περιβόλια.

Το καράβι για τα Χανιά πήρε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (26/04), σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, η αποστολή του Πανελευσινιακού. Η διοίκηση αν και είχε ανακοινώσει ότι δεν επρόκειτο να ταξιδέψει στην Κρήτη ως ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, τελικά αναχώρησε και θα δώσει το «παρών» στον τελικό παραμονής. Οι πληροφορίες του flnews, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι «σταχυοφόροι» έχουν ζητήσει επιπλέον μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Χανιά που θα γίνει στα Περιβόλια, ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος, Σπύρος Δημόπουλος.

Ο τεχνικός, Θανάσης Δημόπουλος, ο οποίος εξακολουθεί να είναι τιμωρημένος αφού η Επιτροπή Εφέσεων δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόφασή της, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βάιτζερ, Λίτσο, Βουρβαχάκη, ενώ εκτός πλάνων έμειναν και οι Μπαντίκος, Δημόπουλος, Κοτσόκολος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews στην αποστολή μετέχουν οι: Στεργιώτης, Μανιάτης, Παληγεώργος, Ναούμ, Γιαννιτσάνης, Κασνέτση, Πούρνος, Παπακωνσταντίνου, Ανδρίκος, Τσίγκρος, Πλαβούκος, Κακαράς, Αρβανίτης, Σταματάκης, Κυζιρίδης, Στόγιος, Κωνσταντινίδης, Τσολακίδης, Βαϊσχάιμερ, Βαλιτζό.

Last modified onΤρίτη, 26 Απρίλιος 2016 23:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep