Το κοινωνικό πρόσωπο του Αγροτικού

Ο Αγροτικός Αστέρας γίνεται αρωγός και υποστηρικτής του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής».

Η κοινωνική δράση του Αγροτικού Αστέρα συνεχίζεται και την Τρίτη (19/04) οι «σταχυοφόροι» έκαναν γνωστό ότι γίνονται αρωγοί και υποστηρικτές του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Αναλυτικά ανέφεραν:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας και η εταιρεία Mercrury Textiles Group Theodoridis Bros γίνονται αρωγοί και υποστηρικτές του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» ενόψει των Αγώνων Δρόμου & Περιπάτου που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαϊου.

Από το 2008 στη Θεσσαλονίκη εδρεύει το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Άλμα Ζωής» (ως παράρτημα του ομώνυμου Πανελλήνιου Συλλόγου), του οποίου τα μέλη, οι εθελόντριες και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού. Ο σκοπός του είναι αγαστός και αναγκαίος για τη σύγχρονη κοινωνία: οργανωμένη αλληλοβοήθεια, ψυχοκοινωνική στήριξη και αποκατάσταση των γυναικών που πάσχουν, όπως επίσης και των μελών των οικογενειών τους. Επίσης, η συμβολή στην απομυθοποίηση του καρκίνου και η ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

Ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής» διοργανώνει κάθε χρόνο Αγώνες Δρόμου & Περιπάτου, καλώντας του πολίτες να λάβουν μέρος και με τη συμμετοχή τους να στηρίξουν οικονομικά τα δεκάδες προγράμματα που πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα για την ενημέρωση όλων των γυναικών για τις μεθόδους πρόωρης διάγνωσης και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν ανάλογα με την ηλικία στην οποία βρίσκονται και σύμφωνα πάντα με τις διεθνείς ιατρικές οδηγίες.

Ο επόμενος αγώνας στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στις 15/5/2016 και θα ξεκινήσει στις 15:00 από το άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου. Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας θα είναι Χορηγός Επικοινωνίας της διοργάνωσης και ταυτόχρονα η Mercury Textiles Group Theodoridis Bros, η οποία είναι o πυλώνας των επιχειρήσεων των ιδιοκτητών της ομάδας, των Ηλία και Δημήτρη Θεοδωρίδη, θα είναι Χορηγός και υλικός συμπαραστάτης.

Όσοι κάτοικοι της δυτικής Θεσσαλονίκης ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στον Αγώνα ή να αγοράσουν το θεματικό t-shirts για να υποστηρίξουν οικονομικά το σκοπό, μπορούν να απευθυνθούν στο «Café Il Posto», που βρίσκεται στην πλατεία Ευόσμου (Ευαγγελισμός Θεοτόκου 25). Η διάθεση των θεματικών t-shirts θα πραγματοποιείται μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 24/4.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σύλλογο «Άλμα Ζωής» μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.almazoisthes.gr ή να καλέσετε στο 2310 285 181.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας, www.agrotikosasterasfc.gr, θα παρέχονται νεότερες πληροφορίες και νέα για τους επικείμενους Αγώνες Δρόμου & Περιπάτου στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα αναπτυχθεί από την ομάδα μία συλλογική δράση για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την ενθάρρυνση της συμμετοχής του στη διοργάνωση».

Last modified onΤρίτη, 19 Απρίλιος 2016 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep