«Τα καλύτερά μου χρόνια»

Δεύτερο σπίτι του θεωρεί τον Εύοσμο ο Δημήτρης Σκλιοπίδης, ο οποίος θα τιμηθεί από τον Αγροτικό Αστέρα για τις 201 συμμετοχές του.

Τη ζωή και την καριέρα του έχει συνδέσει με τον Αγροτικό Αστέρα ο Δημήτρης Σκλιοπίδης. Έχει φτάσει τις 201 συμμετοχές με τους «σταχυοφόρους» ο 32χρονος αμυντικός και η διοίκηση θα τον τιμήσει την Τετάρτη (20/4) σε ειδική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της «Mercury Textiles Group Theodorids Bro».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Μetrosport» για την τιμή που του ετοιμάζει ο Αγροτικός Αστέρας, επισήμανε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω, είναι μεγάλη τιμή για μένα. «Έχω περάσει τα καλύτερά μου χρόνια εδώ στην ομάδα με όμορφες στιγμές. Ο Εύοσμος είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου. Έχω να θυμάμαι πολλά. Από παλιά, που έπαιζα με ονόματα παικτών Α’ Εθνικής, όπως οι Κουλακιώτης, Κούτσης, Σαπάνης, Κυζερίδης που μου πρόσφεραν πολλά. Έχω δυο όμορφα χρόνια με έντονες στιγμές. Έχουν αναβαθμιστεί πολλά πλέον στην ομάδα σε θέματα εγκαταστάσεων, γηπεδικών, αλλά και οργάνωσης ενώ η ομάδα μπόρεσε και πέρσι, αλλά και φέτος να σωθεί. Είναι ευκαιρία πλέον λόγω της οργάνωσης να πρωταγωνιστήσει ο Αγροτικός Αστέρας. Πρέπει η ομάδα να αρχίσει να μπαίνει στο δρόμο των επιτυχιών».

Last modified onΤρίτη, 19 Απρίλιος 2016 14:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep