Παραίτηση Ανδριόπουλου με αιχμές

Παρελθόν από τη θέση του β’ αντιπροέδρου του Παναιγιαλείου αποτελεί ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, εξαπολύοντας επίθεση στον Αντώνη Ρέλλα.

Με επιστολή του ο Δημήτρης Ανδριόπουλος γνωστοποίησε την παραίτησή του από τη θέση του β’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναιγάλειος, κάνοντας μια αναδρομή στα γεγονότα που συνέβησαν στην ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2015 μέχρι σήμερα. Δηλαδή από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αντώνης Ρέλλας, κατά την οποία αποκάλεσε τον εντολέα του Ανδριόπουλου, Μ. Μορσέντι, «απατεώνα». Παράλληλα, αναφέρθηκε στους χειρισμούς του προέδρου των «μελανόλευκων» στις διαπραγματεύσεις με τον όμιλο επιχειρηματιών. Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία εικόνα των πραγματικών οικονομικών στοιχείων της ομάδας και πως ο ίδιος και ο εντολέας του θα προβούν σε κάθε νόμιμη διαδικασία για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους.

Αναλυτικά η επιστολή:

Προς την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα σας δηλώνω την παραίτησή μου από την θέση του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναιγιάλειος και επάγομαι τα ακόλουθα:

Παρά, τα όσα προσβλητικά και άκρως δυσφημιστικά γεγονότα ανέφερε ο κ. Α. Ρέλλας στην συνέντευξη τύπου του Δεκεμβρίου του έτους 2015, αποκαλώντας τον εντολέα μου κ. Μ Μορσέντι «απατεώνα», βαρύτατος χαρακτηρισμός που όπως καθίσταται προφανές αφορά και το πρόσωπό μου εμμέσως, αφού εγώ ήμουν αυτός που μεσολάβησα για να αναμιχθεί στην ομάδα, αποφάσισα, για το καλό της ομάδας, να μην αντιπαρατεθώ δημόσια μαζί του, παρόλο που πολλάκις μου ζητείτο αυτό, τόσο από τον φίλαθλο κόσμο του Αιγίου όσο και από τα τοπικά ΜΜΕ, προκειμένου να τον προστατεύσω όσο περισσότερο μπορούσα από δυσμενή σε βάρος του σχόλια και συμπεριφορές και προκειμένου να μην διαταράξω το ήδη τεταμένο κλίμα στην ομάδα. Περίτρανη δε απόδειξη του γεγονότος αυτού, αποτελεί φρονώ, η συμπεριφορά μου στο Εργατικό Κέντρο του Αιγίου, όπου, όπως πολύ καλά ενθυμείσθε, δικαιολόγησα πλήρως την συμπεριφορά του αυτή, αποδίδοντάς την στην «κακιά στιγμή» .

Για το καλό της ομάδας λοιπόν, παραμέρισα την μεγάλη μου πικρία και οργή, για την προηγηθείσα ακατανόμαστη και αχαρακτήριστη συμπεριφορά του κ. Α. Ρέλλα, η οποία ας σημειωθεί μου δημιούργησε όπως γίνεται κατανοητό και πρόβλημα στην επαγγελματική μου σχέση με τον εν λόγω επιχειρηματία, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως κοινός απατεώνας από τον κ. Α.Ρέλλα, και συνέχισα να είμαι αρωγός και στη νέα προσπάθεια της ομάδας μετά την παραίτηση του κ. Α. Ρέλλα, τόσο οικονομικά, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, όσο και ηθικά.

Στο σημείο αυτό οφείλω να τονίσω, ότι τον Δεκέμβριο του έτους 2015, εποχή που γίνονταν οι διαπραγματεύσεις με τον κ. Α. Ηλιόπουλο , σε συνάντηση που έγινε στο γραφείο του κ. Δαδιώτη στην Αθήνα, παρουσία των κ. Π. Κουτρόπουλου, κ. Μ. Κουτρόπουλου και Π.Δαδιώτη, σε τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε από τον κ. Π.Κουτρόπουλο προς τον κ. Α.Ρέλλα, ζήτησα να μου παραχωρηθεί το 30% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών ως αντάλλαγμα δηλαδή μικρού μέρους των 200.000,00 Ευρώ, και ως ένδειξη καλής θέλησης, προκειμένου να μπορέσω στην συνέχεια εγώ προσωπικά να προσπαθήσω να αναθερμάνω το ενδιαφέρον του εν λόγω επιχειρηματία. Η απάντηση που έδωσε ο κ. Α. Ρέλλας ήταν «δεν υπάρχει περίπτωση». Σχεδόν ταυτόχρονα βέβαια υπήρχε και τηλεφωνική επαφή με τον κ. Ηλιόπουλο, ο οποίος μας δήλωσε, ότι στις προσωπικές συζητήσεις του με τον κ. Α.Ρέλλα, αυτός θα του μεταβίβαζε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών δωρεάν. Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι ο κ. Α. Ρέλλας, θα ελάμβανε τελικά 50.000,00 ευρώ, αλλά κατόπιν συμφωνίας τους, η συμφωνία δεν θα γινόταν γνωστή στο ευρύτερο κοινό!! Τι να πιστέψει κανείς από τον κ. Ρέλλα;;

Και στη νέα προσπάθεια ωστόσο που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, δεν τηρήθηκε η δέσμευση ενώπιον όλων μας του κ. Α. Ρέλλα, ότι δηλαδή καταρχάς θα παραχωρήσει δωρεάν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον επενδυτή εκείνο που θα ενδιαφερόταν να αγοράσει την ομάδα, αρκεί να κάλυπτε πλήρως τις οικονομικές οφειλές αυτής και κατά δεύτερον ότι θα μας ενημερώνει πλήρως για όλες τις διαπραγματεύσεις στις οποίες θα προβαίνει με τους εκάστοτε ενδιαφερόμενους επενδυτές με συγκεκριμένα στοιχεία, νούμερα κ.λ.π. Εγώ προσωπικά τέτοια ενημέρωση δεν είχα απολύτως καμία έως σήμερα, - εάν είχε κάποιος από εσάς στο Δ.Σ., παρακαλώ να μου το γνωστοποιήσετε, ο δε κ. Α. Ρέλλας, εννοείται ότι δεν μου τηλεφώνησε ποτέ όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ως όφειλε θεωρώ, αντίθετα μου έκοψε σχεδόν και την «καλημέρα» κατά την λαϊκή έκφραση, και η μόνη επικοινωνία που είχα με την ομάδα, ήταν μόνο όταν μου ζητείτο να την συνδράμω οικονομικά, όπως εξάλλου έπραξα και με το παραπάνω, σε αντίθεση με άλλους, γνωστούς και μη εξαιρετέους δήθεν παράγοντες, οι οποίοι περιορίζονταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα μόνο σε κριτική εκ του ασφαλούς, υπονομεύοντας την προσπάθειά μας, χωρίς να έχουν δαπανήσει ούτε ένα ευρώ για την αγαπημένη τους κατά τα άλλα ομάδα.

Η μόνη πληροφόρηση που είχα για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων, ήταν από την πλευρά των επενδυτών, με τους δικηγόρους των οποίων συναντήθηκα, κατόπιν δικού τους αιτήματος, προκειμένου να συζητήσω μαζί τους το ζήτημα της δανειακής σύμβασης των 200.000,00 ΕΥΡΩ, του κ. Μ. Μορσέντι στην ομάδα, και τις προθέσεις αυτού, την οποία μάλιστα ο κ. Α.Ρέλλας, όπως μου διαμήνυσαν, την ερμήνευσε στον κ. Π. Αποστολόπουλο, όπως ο ίδιος ο κ. Π. Αποστολόπουλος στη συνέχεια μου γνωστοποίησε, με τις νομικές γνώσεις που μάλλον διαθέτει, ότι δεν υφίσταται από νομικής πλευράς καν και το θέμα είναι άνευ λόγου και ουσίας. Το ίδιο ακριβώς είχε πράξει ο κ. Α. Ρέλλας και στις συζητήσεις που είχε με τον κ. Α. Ηλιόπουλο, ο οποίος επίσης μου ζήτησε εκείνο το χρονικό διάστημα να με συναντήσει, για το εν λόγω ζήτημα, όπως και τελικώς έγινε. Είναι πάντως η δεύτερη φορά που ο κ. Α.Ρέλλας με εντυπωσιάζει με την νομική ερμηνεία που δίδει σε διάφορα γεγονότα και έγγραφα, αφού και τον Δεκέμβριο του έτους 2015 είχε θεωρήσει ως απάτη!!!, όπως προαναφέρθηκε, το γεγονός ότι ο εντολέας μου κ. Μ. Μορσέντι, είχε δανειοδοτήσει την ομάδα με ποσό 200.000,00ΕΥΡΩ, επειδή απλά στη συνέχεια αυτός υπαναχώρησε, για λόγους που αφορούσαν την επαγγελματική του υπόσταση και φήμη και σχετίζονταν με την εμπλοκή της ομάδας σε «στημένους» αγώνες, που είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή της τελικώς από τα Δελτία Στοιχήματος του ΟΠΑΠ. Υπαναχώρηση που επίσης ο κ. Ρέλλας είχε χαρακτηρίσει ως «προσχηματική».

Είναι πραγματικά πρωτάκουστο και πέρα από κάθε φαντασία να αποκαλεί κάποιος απατεώνα τον άνθρωπο που τον έχει δανειοδοτήσει με 200.000,00 ΕΥΡΩ, χωρίς τα οποία η ομάδα, ούτε θα είχε καλύψει μέρος των οφειλών του παρελθόντος, περίπου 15.000,00 ΕΥΡΩ, εάν ενθυμούμαι καλώς, αλλά και ούτε θα συμμετείχε στο καινούργιο πρωτάθλημα.

Χρήματα ωστόσο που δεν αρκούσαν τελικά, για να εξοφληθεί το ξενοδοχείο που προετοιμάστηκε η ομάδα στα Καλάβρυτα τον Αύγουστο, και τα οποία ακόμη οφείλονται, όπως επίσης δεν αρκούσαν για να εξοφληθεί και το αθλητικό υλικό που προμηθεύτηκε η ομάδα, και το οποίο ακόμη οφείλεται.

Σημειώνω δε ότι ακόμη και αυτή την στιγμή δεν έχω καμία απολύτως γνώση όλων των οικονομικών δεδομένων της ομάδας, εσόδων και εξόδων, οφειλών κλπ, τόσο για το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2015 όσο και για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου 2016, και με την παρούσα σας παρακαλώ, έχοντας έννομο συμφέρον, όπως μου χορηγηθούν αυτά εγγράφως εντός χρονικού διαστήματος δέκα (10) ημερών από την αποστολή της παρούσης.

Αξιότιμοι κύριοι,

Θεωρώ ότι από την πλευρά μου έπραξα ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, με κίνδυνο να τρωθεί ακόμη και η ίδια η προσωπική μου και επαγγελματική μου υπόσταση, προκειμένου να δοθεί σε αυτή την ομάδα μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει την τύχη της. Δυστυχώς αυτή η ευκαιρία χάθηκε και η ευθύνη βαρύνει όλους μας, με πρώτον από όλους εμένα, που έδειξα απεριόριστη εμπιστοσύνη και ανοχή σε πρόσωπα που αποδείχτηκαν τελικώς κατώτεροι των περιστάσεων και σε καταστάσεις, που έπρεπε εξ αρχής να είχαν ριζικώς αλλάξει. Δεν μετανιώνω όμως που μπόρεσα και εγώ να αποτελέσει έστω και για αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα μέλος αυτής της ομάδας, την οποία θα συνεχίσω να συνδράμω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ.

Θα αναμένω και θα παρακολουθώ με αγωνία τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα της ομάδας, αλλά θέτω ως απαράβατο όρο για την παραίτηση του εντολέως μου κ. Μ. Μορσέντι από κάθε αστική του ή άλλης φύσεως αξίωσής του κατά της ομάδας, την έγγραφη δήλωση και δέσμευση του κ. Α. Ρέλλα ενώπιον όλων των μελών του υπάρχοντος εκείνη την στιγμή Δ.Σ. της ΠΑΕ, στο οποίο θα παραβρεθώ και εγώ, ότι θα παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας δωρεάν σε οιονδήποτε επενδυτή ενδιαφερθεί, ο οποίος θα καλύψει το σύνολο των οφειλών της ομάδος ως εκείνη την χρονική στιγμή άλλως επιφυλάσσομαι για λογαριασμό του εντολέως μου παντός νομίμου δικαιώματός του.
Τέλος, σας ενημερώνω ότι το παρόν θα το κοινοποιήσω σε όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του Αιγίου.

Αθήνα, 29.03.2016
Μετά τιμής
Δ. Ανδριόπουλος

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep