«Το παιχνίδι του Αποστολόπουλου»

Βέλη του Αντώνη Ρέλλα προς τον Παύλο Αποστολόπουλο για το επικοινωνιακό παιχνίδι που έκανε.

Το αποτέλεσμα των όποιων συζητήσεων της διοίκησης του Παναιγιαλείου με τον Παύλο Αποστολόπουλο απέδειξε ότι η πρώτη έπρεπε να τις διακόψει πολύ νωρίτερα. Ο μεγαλομέτοχος, Αντώνης Ρέλλας, πάντως, μία ημέρα μετά την απόσυρση του «ενδιαφέροντος» πέρασε στην αντεπίθεση και τόνισε ότι ο συγκεκριμένος έπαιξε παιχνίδι στις πλάτες του Παναιγιαλείου, αφού μόνος σκοπός του ήταν η προβολή του. Μάλιστα, ανέφερε ότι μόνο τη διάθεση είχε, αλλά όχι και τα χρήματα...

Αναλυτικά ο Ρέλλας ανέφερε:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας κι επειδή πολλοί προσπαθούν να επωφεληθούν από το όνομα και την υπόσταση του Παναιγιαλείου, οφείλω να βάλω τα γεγονότα στην πραγματική τους βάση, διότι, ως μεγαλομέτοχος, έχω και την κύρια ευθύνη για το παρόν και το μέλλον τής ομάδας.

Εδώ και ενάμιση περίπου μήνα μπήκα στη διαδικασία συνομιλιών με τον κ. Παύλο Αποστολόπουλο, ο οποίος μου παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος συγκεκριμένης ομάδας επιχειρηματιών (την οποία ουδέποτε μου κατονόμασε), προκειμένου να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και κατ’ επέκταση να αναλάβει τα διοικητικά «ηνία» της ομάδας. Ο συγκεκριμένος κύριος, παρά τα αλλεπάλληλα ραντεβού και τα στοιχεία που του έδωσα αναλυτικά και επίσημα, προκειμένου να λάβει γνώση των οικονομικών δεδομένων (έσοδα – έξοδα, οφειλές) του συλλόγου, όπως αποδείχθηκε, ουδέποτε ενδιαφέρθηκε σοβαρά για την ομάδα.

Το μόνο που τον ενδιέφερε, απ’ ό,τι φαίνεται, ήταν η προσωπική και μόνο προβολή του, κάτι που αποδεικνύεται από τα «μπαράζ» δηλώσεων που έκανε, τόσο στον τοπικό όσο και στον αθηναϊκό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και διαχέοντας συγκεκριμένες πληροφορίες σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο που εργάζεται σε αθηναϊκό site και ημερήσια αθλητική εφημερίδα.

Στην τελευταία κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχα μαζί του, παρουσία του σημερινού προέδρου της ΠΑΕ Πάνου Κουτρόπουλου, την περασμένη Τετάρτη, μας ενημέρωσε ότι την επόμενη μέρα θα είχε προκαθορισμένο ραντεβού με τους δικηγόρους του, προκειμένου να μας δώσει την οριστική του απάντηση. «Αν δεις να χτυπάει το τηλέφωνό σου, αύριο Πέμπτη (24 Μαρτίου), να ξέρεις ότι θα λάβεις αρνητική απάντηση. Διαφορετικά, θα τα πούμε την Κυριακή στο Μάλεμε (όπου αγωνιζόταν ο Παναιγιάλειος κόντρα στον Κισσαμικό) και τη Δευτέρα (28 Μαρτίου) θα ανακοινώσουμε τη συμφωνία», μας είχε πει χαρακτηριστικά.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο κ. Κουτρόπουλος δύο φορές πιεστικά ρώτησε τον εν δυνάμει επενδυτή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα οικονομικά στοιχεία που του είχαμε παραθέσει, για να λάβει τη διαβεβαίωση ότι δεν υπήρχε καμία απορία, ούτε καν απόκλιση. Επιπροσθέτως, οφείλω να πω ότι ουδέποτε ο συγκεκριμένος κύριος μάς έκανε κάποια αντιπρόταση, έτσι ώστε να μπούμε σε φάση διαπραγμάτευσης, κάτι που μας έκανε να πιστεύουμε ότι ή τον ικανοποιούσαν τα δεδομένα που του παρουσιάσαμε ή ότι το ενδιαφέρον του ήταν… λόγια του αέρα. Εκ του αποτελέσματος, συμπεραίνουμε όλοι ότι τελικά ίσχυε η δεύτερη εκδοχή. Τελικά, κ. Αποστολόπουλε, φαίνεται ότι μόνο τη διάθεση είχατε κι όχι τα χρήματα!

Δυστυχώς ένας ακόμη… εν δυνάμει επενδυτής έπαιξε το παιχνίδι του στις… πλάτες τού Παναιγιαλείου, μόνο και μόνο για να ακουστεί πανελλαδικά το όνομά του, δημιουργώντας φρούδες ελπίδες, τόσο σε εμάς όσο και στον κόσμο μας. Κι αυτό είναι άδικο! Εμείς ναι μεν αναζητούμε επενδυτές, αλλά με σοβαρότητα και πραγματικό ενδιαφέρον για την ομάδα… Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ στον κ. Αποστολόπουλο καλή συνέχεια στη νέα «επενδυτική» του προσπάθεια, σε όποια ομάδα «χρησιμοποιήσει» την επόμενη φορά…

Με εκτίμηση
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΛΛΑΣ
Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ».

Last modified onΤρίτη, 29 Μάρτιος 2016 14:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep