Βολές στα ΜΜΕ η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ εξαπέλυσε επίθεση στα ΜΜΕ που ανέφεραν πως δεν ήταν πέναλτι αυτό που κέρδισε με τον Κισσαμικό.

Με πέναλτι που αξιοποίησε ο Μίλαν Μπόγιοβιτς η ΑΕΛ, νίκησε 1-0 τον Κισσαμικό. Η ΠΑΕ, λίγες ώρες μετά το ματς, επιτέθηκε στα ΜΜΕ που έγραψαν ότι δεν ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή Κουλούδη (Λέσβου). «Μας κάνει έκπληξη γιατί οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και τα συγκεκριμένα μέσα δεν έγραφαν τίποτα, όταν οι διαιτητές δεν μας έδιναν τα πέναλτι στα οποία υπέπιπταν οι αντίπαλοί μας, αλλά και δεν έλεγαν τίποτα όταν οι ανταγωνιστές μας κέρδιζαν ανύπαρκτα πέναλτι» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των «βυσσινί».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Κάποιοι "αμερόληπτοι" δημοσιογράφοι που εργάζονται σε κάποια "αμερόληπτα" αθηναϊκά μέσα (sites, εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς) στενοχωρήθηκαν ιδιαίτερα μαζί με αυτές τις ΠΑΕ που προστατεύουν όλα αυτά τα χρόνια, γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ στα τρία καθαρά πέναλτι που έπρεπε να σφυρίξει ο διαιτητής, ο διαιτητής καταλόγισε τελικά το ένα.

Λυπούμεθα γιατί έχουμε κερδίσει 2 πέναλτι σε 24 αγώνες, αντί να έχουμε κερδίσει 15 εάν οι διαιτητές τα σφύριζαν και μας κάνει έκπληξη γιατί οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και τα συγκεκριμένα μέσα δεν έγραφαν τίποτα, όταν οι διαιτητές δεν μας έδιναν τα πέναλτι στα οποία υπέπιπταν οι αντίπαλοί μας, αλλά και δεν έλεγαν τίποτα όταν οι ανταγωνιστές μας κέρδιζαν ανύπαρκτα πέναλτι.

Κύριοι να γνωρίζετε ότι σας έχουμε μάθει όλους, τόσο εμείς όσο και οι οπαδοί μας σε όλη την Ελλάδα και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως ότι και να γράψετε, όσο δηλητήριο και να προσπαθήσετε να χύσετε και το Πρωτάθλημα θα πάρουμε και θα μαζεύουμε κάθε Κυριακή τόσο κόσμο όσο μαζεύουν μαζί όλη η Super League και η Football League και θα πάρουμε τη θέση που μας ανήκει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο».

Last modified onΚυριακή, 20 Μάρτιος 2016 20:57

1 comment

  • ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ
    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 15:20 Comment Link

    ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΤΟ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΤΕΥΙ, ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ". ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ [ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ-ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΛΠ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ], ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΣΑΝ ΦΡΑΠΕΔΕΣ; ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ - ΚΟΙΝΩΣ ΣΚΟΥΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ Ο ΑΔΑΗΣ. ΕΑΝ ΕΔΙΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΦΑΥΓΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ; ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΝΕ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep