«Έτσι παίρνουν τα πρωταθλήματα»

Ο Σάκης Τσιώλης συνεχάρη τον Κισσαμικό και ευχαρίστησε τους οπαδούς της ΑΕΛ για τη στήριξη ως το φινάλε.

Εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του Κισσαμικού δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης έπειτα από τη νίκη (1-0) της ΑΕΛ και παραδέχτηκε ότι η απόδοση της ομάδας του δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι: «Έτσι παίρνουν τα πρωταθλήματα, από τις μικρές κατηγορίες». Αναλυτικά ανέφερε:

«Η αγωνιστική συμπεριφορά μόνο περήφανους πρέπει να κάνει τους αντίπαλους από το τρόπο που έπαιξαν. Από την άλλη δεν ήταν αυτή που έπρεπε η ομάδα μας, αλλά αυτά έχει ο πρωταθλητισμός. Έτσι παίρνουν τα πρωταθλήματα από τις τοπικές κατηγορίες μέχρι τα μεγάλα πρωταθλήματα, βλέπετε άλλωστε και τη Λέστερ. Είναι σημαντικό που ο κόσμος ήταν κοντά μας μέχρι το 95' και μας έδινε ώθηση και έτσι θα πρέπει να γίνεται μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε δύο φάσεις με τον Κουτσιανικούλη και τον Μπόγιοβιτς όπου θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί και να δούμε διαφορετικά το υπόλοιπο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας και τις αλλαγές, χτυπήσαμε από τα άκρα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Μάλιστα από κάτι τέτοια έρχονται και πέναλτι, όπως αυτό που κερδίσαμε και σκοράραμε με τον Μπόγιοβιτς.

Σημαντική είναι και η μεγάλη απόκρουση του Ξενοδόχοβ που μας κράτησε στο παιχνίδι. Από εδώ και πέρα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν ντέρμπι. Και το επόμενο είναι αυτό του Σαββάτου, η προσοχή μας πηγαίνει εκεί από τώρα. Ακόμα μια φορά θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην άλλη ομάδα για την πειθαρχεία και την οργάνωση που έδειξαν που με εντυπωσίασαν».

Για το τι του αρέσει και τι όχι στο παιχνίδι:
«Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι, αυτό μου αρέσει. Με προβληματίζει όμως η ανάπτυξη της ομάδας. Σίγουρα υπάρχουν οι δυνατότητες να παίξουμε πολύ καλύτερα πάντα. Ξέρω πως ο κόσμος θέλει και θέαμα και αποτελέσματα, αλλά αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει η άνοδος και ξέρετε πώς είναι ο πρωταθλητισμός».

Για τα δύο σέντερ φορ:
«Η ΑΕΛ θα παίζει με δύο σέντερ φορ για να πάρει το πρωτάθλημα. Άσχετα αν ο ένας θα είναι πιο ελεύθερος ή στην κορυφή. Εμείς έχουμε δύο πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και είναι οι κορυφαίοι στην κατηγορία με αυτούς θα πορευθούμε».

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είπε:
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κάναμε μία σπουδαία νίκη σήμερα. Ξέραμε από την αρχή ότι θα έχουμε πολύ μεγάλη πίεση και θα κρινόταν στο γκολ το παιχνίδι. Σκοράραμε από το σημείο του πέναλτι και πήραμε το τρίποντο. Ξέρουμε πως όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί και γνωρίζουμε πως κάθε παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ. Συγχαρητήρια και πάλι και συνεχίζουμε».

Πηγή: larissasportnews.gr

Last modified onΚυριακή, 20 Μάρτιος 2016 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep