Ραντεβού με Ρέλλα

Το ματς με τον Πανελευσινιακό παρακολούθησε ο Παύλος Αποστολόπουλος.

Στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου Ελευσίνας βρέθηκε την Κυριακή (28/02) ο Παύλος Αποστολόπουλος. Ο εκπρόσωπος των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στον Παναιγιάλειο παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό και από το περιβάλλον του διέρρευσε ότι θα έχει νέα επαφή με τον Αντώνη Ρέλλα την Τρίτη (01/03), ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών.

Ο Αποστολόπουλος, άλλωστε, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο flnews είχε εκφράσει την αισιοδοξία του για το αίσιο τέλος των συζητήσεων και, μάλιστα, είχε προσδιορίσει την επίσημη πρόταση για την Τρίτη (01/03).

aaa

Η νέα νίκη του Παναιγιαλείου τον απομάκρυνε έξι πόντους από τη ζώνη υποβιβασμού και η διαφορά αυτή είναι πιθανό να αυξηθεί, αφού ακολουθεί το άνευ αγώνα τρίποντο απέναντι στον Εργοτέλη. Μετά το φινάλε οι «μελανόλευκοι» αποθεώθηκαν από τους οπαδούς που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο. Εξάλλου, η ομάδα του Αιγίου θα παίξει στην έδρα της ξανά στις 3 Απριλίου, αφού ακολουθούν τα ματς με Εργοτέλη, Απόλλωνα (εκτός), Ολυμπιακό Βόλου, Κισσαμικό (εκτός).

Τις επτά κίτρινες κάρτες, τέλος, σθμπλήρωσε ο Νίκολα Κρισμάρεβιτς, ώστε να «καθαρίσει» απέναντι στις ομάδες που αποχώρησαν.

Last modified onΔευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 03:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep