«Όριο σωτηρίας οι 36 βαθμοί»

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό.

Στο γρήγορο γκολ και τον τρόπο που πήρε η ομάδα του νίκη με 2-0 κόντρα στον Πανελευσινιακό στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας του Αιγίου, Χρήστος Παρασκευόπουλος. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μου ήταν καλή σε όλες τις γραμμές της. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, έχοντας διαβάσει τον αντίπαλο. Έτσι, προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να επιβληθούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τα καταφέραμε. Είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, αλλά και επιθετική και καταφέραμε να προηγηθούμε αρκετά γρήγορα. Μετά βάλαμε και ένα ακόμα γρήγορο γκολ, στην μέση περίπου του πρώτου ημιχρόνου και νομίζω ότι τα δυο γκολ αυτά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νίκη μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν κοντά μας και μας βοήθησε».

Σε ερώτηση, σε πόσους βαθμούς θα είναι το όριο της σωτηρίας στο φετινό πρωτάθλημα, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος απάντησε:

«Πιστεύω πως όπως πιάσει τους 36 βαθμούς θα σωθεί».

O Μιχάλης Ζαχαρόπουλος είπε:
«Σήμερα πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και κατά διαστήματα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, αν και μπορούμε να το βελτιώσουμε κι άλλο αυτό. Ήταν τρεις πολύ σημαντικοί πόντοι για την συνέχεια. Δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, προσπαθώντας πάντα να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελευσίνας και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Να πω ακόμα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας ακολούθησε εδώ και δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα».

Last modified onΔευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 00:32

1 comment

  • γιωργος
    γιωργος Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 12:50 Comment Link

    μπραβο στους παικτες και στον προπονητη.....

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep