Έμφαση στην άμυνα

Ξεκίνησε η δουλειά του Σάκη Τσιώλη στην ΑΕΛ, που προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός εμφανίστηκε διαβασμένος για τον τρόπο που αγωνίζονται οι «βυσσινί», ενώ σε πρώτο χρόνο στάθηκε στην αμυντική τους λειτουργία, ειδικά στα ματς με τη Λαμία και τον Παναιγιάλειο. Γι’ αυτό άρχισε να κάνει παρατηρήσεις για τις αποστάσεις των γραμμών στο γήπεδο. Παράλληλα, ξεκίνησε συζητήσεις με τους παίκτες ανά ομάδες, χωρισμένες ανάλογα με τη θέση που αγωνίζονται, για να τους περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Στο μεταξύ, διήμερη άδεια εξασφάλισε ο Δημήτρης Κομεσίδης, ο οποίος ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ουσιαστικά η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, όπου όλοι οι παίκτες αναμένεται να βρίσκονται στη διάθεση του Τσιώλη. Το Σάββατο (27/2) το απόγευμα πάντως, η ΑΕΛ θα τιμήσει το παρελθόν της, καθώς θα γίνει η εκδήλωση και η απονομή των τροπαίων της ομάδας από τους αρχηγούς της, ενώ ο Αλέξης Κούγιας θα ανακοινώσει την τοποθέτηση των Κυπέλλων σε μουσείο που θα δημιουργηθεί στο AEL FC Arena. Στη γιορτή των «βυσσινί» θα δώσουν το παρών οι παλιές δόξες της ομάδας, αλλά θα τιμηθούν και πρόσωπα που στέκονται δίπλα στην ομάδα.


Last modified onΣάββατο, 27 Φεβρουάριος 2016 10:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep