«Κάποιοι δεν έπρεπε να είναι εδώ»!

Αν η Λαμία δεν πάρει θετικά αποτελέσματα με Χανιά, Αχαρναϊκό θα αποδεσμεύσει και ποδοσφαιριστές.

«Κάποιοι παίκτες δεν έπρεπε να είναι σήμερα εδώ». Με αυτή τη δήλωση ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου έκρουσε το «καμπανάκι» στην πρώτη προπόνηση του Δημήτρη Σπανού και σημείωσε ότι αν οι «κυανόλευκοι» δεν πάρουν θετικά αποτελέσματα στα δύο προσεχή ματς, τότε ορισμένοι θα αποχωρήσουν!

Αναλυτικά δήλωσε:

«Δυστυχώς η εμφάνιση στη Ζάκυνθο ήταν πολύ άσχημη και δεν αντιπροσωπεύει τη Λαμία και ούτε θέλουμε να ξανασυμβεί. Στο ποδόσφαιρο, όμως συμβαίνουν αυτά. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι και οι παίκτες και ο προπονητής και οι φίλαθλοι της Λαμίας ότι η ομάδα κάνει μία προσπάθεια, όχι να μείνει στην κατηγορία, αλλά να πάει κάπου αλλού και να ανέβει. Στα τέσσερα χρόνια που είμαι στην ομάδα μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά έχουμε ξοδέψει χρήμα, κόπο, πολλές φορές έχουμε λείψει μέρες από τις οικογένειές μας και όσοι δεν το σέβονται δεν έχουν καμία θέση στη Λαμία.

Στο νέο προπονητή εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του. Όλοι κρινόμαστε από τα έργα μας. Σαν διοίκηση εμείς πρέπει να προσφέρουμε όλα τα εχέγγυα, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καλή στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε, ούτε προπονητές να γίνουμε. Είναι έργο των παικτών να παίξουν και των προπονητών να τους διοικήσουν. Και έργο της διοίκησης είναι να διοικήσει το τιμ.

Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή και αυτό κάναμε. Μακάρι να μπορούσαμε να κάναμε και αλλαγές σε ποδοσφαιριστές, γιατί κάποιοι για μένα με την εμφάνισή τους στη Ζάκυνθο δεν έπρεπε να είναι στην ομάδα. Έχουν μία ακόμα ευκαιρία. Ακολουθούν τα ματς με Χανιά και Αχαρναϊκό. Αν δεν έρθουν θετικά αποτελέσματα, τότε θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές. Πλέον οι στόχοι της ομάδας αλλάζουν».

Απόδοση: flnews

Last modified onΤρίτη, 12 Ιανουάριος 2016 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep