«Πρώτη» Σπανού με κόσμο

Την πρώτη του προπόνηση στη Λαμία έκανε ο Δημήτρης Σπανός, παρουσία της διοίκησης και οπαδών.

Ο Αιγιώτης τεχνικός ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/1) και έπιασε αμέσως δουλειά, με τις απαιτήσεις να είναι υψηλές στους «κυανόλευκους». Στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης βρέθηκαν και περίπου 30 οπαδοί, οι οποίοι δεν ενθουσιάστηκαν από την πρόσληψη του Σπανού, και ζήτησαν αλλαγή του κλίματος, προκειμένου να μη χαθεί ο στόχος της ανόδου. Πάντως, τόσο ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου, όσο και ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης, μίλησαν με τους οπαδούς, τονίζοντας πως όλοι προσπαθούν για το καλύτερο.

Στα της προπόνησης, οι παίκτες της Λαμίας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΑΟ Χανιά την Κυριακή με μοναδικό πρόβλημα τον Δημήτρη Ζουλιώτη, ο οποίος δεν κατάφερε να βγάλει ούτε το ατομικό του πρόγραμμα.

Last modified onΤρίτη, 12 Ιανουάριος 2016 21:47

3 comments

  • george
    george Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 15:31 Comment Link

    Ποιος ο λόγος που 30 άτομα πηγαν στην πρώτη προπόνηση του νεου τεχνικου για να τον αποδοκιμασουν??είναι σοβαρα πράγματα αυτα? Η ομάδα μας είναι μεσα στον στόχο της 4αδας..μην το ξεχνατε..έρχονται αλλαγες στη β εθνική και η ομαδα μας χαιρει οικονομικης ευμαρειας..

  • nik
    nik Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 11:09 Comment Link

    ΚΑΙ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΑΚΟΥΣΕ ΑΓΡΙΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 30 ΑΛΛΑ 100 ΑΤΟΜΑ

  • Ultras Lamia
    Ultras Lamia Τρίτη, 12 Ιανουάριος 2016 20:45 Comment Link

    Επειδή οι δικοί μας εδώ φοβούνται να τα γράψουν για να μην χαλάσουν τις σχέσεις του με την ομάδα, γράφτε τα τουλάχιστον εσείς...

    Υπήρξε φραστική επίθεση δύο μελών της ΠΑΕ σε δημοσιογράφο και επεισόδιο του μεγαλομετόχου με οπαδό της ομάδας, ο οποίος μάλιστα προπηλακίστηκε. Επίσης ο Ζουλιώτης έκανε ατομικό γιατί τον διώχνουν, δεν είναι τραυματίας.

    Τους σιχαθήκαμε πια...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep