«Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της»

Αισιόδοξοι για την πορεία του Παναιγιάλειου στη συνέχεια του πρωταθλήματος οι Παρασκευόπουλος και Φωτιάς

Επισημαίνοντας πως η εικόνα του Παναιγιάλειου μόνο στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στα Τρίκαλα (4-0) ήταν καλή ο τεχνικός των «μελανόλευκων» Χρήστος Παρασκευόπουλος υπογράμμισε πως από δω και στο εξής ο δρόμος για την ομάδα του θα είναι ομαλός.

«Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι στην ομάδα των Τρικάλων να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι η ομάδα μου να βρει τον δρόμο της και πιστεύω θα είναι καλός και ομαλός. Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι στα Τρίκαλα. Είχαμε ένα πλάνο και μια στρατηγική. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά με εξαίρεση το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο σε καίριο σημείο δεχθήκαμε το γκολ που ήταν το καθοριστικό σημείο του αγώνα. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το ματς. Η ψυχολογία των παιδιών δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουν προϋπάρξει τις προηγούμενες εβδομάδες στον σύλλογο μας και που ήταν ανασταλτικός παράγοντας. Κάναμε μια αξιόλογη εμφάνιση στα πρώτα 45 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι κάτι που δεν μου άρεσε και δεν συνάδει με την ιστορία του συλλόγου μας. Σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα πιστεύω θα βελτιωθούν όλα αυτά, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και δεν είναι αυτός ο παθητικός ρόλος του δεύτερου ημιχρόνου» επεσήμανε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες ο Λάζαρος Φωτιάς ανέφερε: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο και η ομάδα των Τρικάλων να εκπληρώσει τους στόχους της. Εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Μπήκαμε καλά. Είχαμε ένα πλάνο και μια στρατηγική. Είχαμε δυο τρεις ευκαιρίες να σκοράρουμε, ατυχήσαμε. Θεωρώ ότι είχαμε μια κακή στιγμή και όχι καλή συγκέντρωση στην φάση του γκολ. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια λάθη μας. Μπήκαμε λίγο μουδιασμένοι, φάγαμε το γκολ και θεωρώ και εγώ πως είχαμε ένα δεύτερο ρόλο. Για τη συνέχεια θέλω να πω ότι ο Παναιγιάλειος έχει μεγάλη ιστορία και δεν θα την αφήσει κανένας από τους παίκτες, την διοίκηση και τον κόσμο που στηρίζει να πέσει στη Γ’ Εθνική. Θα συνεχίσουμε το δύσκολο έργο. Από την Κυριακή θα προσπαθήσουμε κόντρα στον Πανσερραϊκό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Πηγή: goaltrikala.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep