Περίπατος με ντόρτια!

Εμφατική εντός έδρας νίκη (4-0) των Τρικάλων επί του Παναιγιαλείου.

Οι Τρικαλινοί έκαναν περίπατο (4-0) απέναντι στον Παναιγιάλειο και συνεχίζουν να βρίσκονται στο κυνήγι της ανόδου. Νικηφόρο ντεμπούτο του Γιώργου Μαραντά στον πάγκο των γηπεδούχων και μάλιστα κόντρα στην πρώην ομάδα του, ενώ άρεσαν στην πρώτη τους εμφάνιση και οι νεοαποκτηθέντες Ντόικιτς, Κοντοδήμος, Ναβάρο. Σκόραραν για τους Τρικαλινούς οι Παπαπαναγιώτου (35’), Στεφάνοβιτς (46’), Ναβάρο (59’), Αρσενίεβιτς (93’).

Τα Τρίκαλα είχαν την κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, απείλησαν με τους Γκμπαλέ, Ριζογιάννη, Κουσκουνά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 35’ με σκόρερ τον Παπαπαναγιώτου. Από την άλλη, ο Παναιγιάλειος έχασε σημαντική ευκαιρία με το τετ α τετ του Ζουνίνιο στο 26’, όμως ο Χιώτης ήταν σε ετοιμότητα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 46’, ο Στεφάνοβιτς έδωσε αέρα δύο τερμάτων στα Τρίκαλα, ενώ ο Σίμο Ναβάρο, που έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της θεσσαλικής ομάδας, πέτυχε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ το 3-0 στο 59’. Μάλιστα, είχε θετική παρουσία, αφού μοίρασε και την ασίστ στο δεύτερο τέρμα του συλλόγου. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Αρσενίεβιτς με σουτ στο 93’, ενώ πρεμιέρα έκανε και ο Γουάτο.

Βαριά η ήττα για τον Παναιγιάλειο που παρατάχθηκε με υπηρεσιακό προπονητή τον Χρήστο Παρασκευόπουλο και περιμένει ενίσχυση για να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαπαναγιώτου (66’ Κουατέ), Ντόικιτς, Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Γκμπαλέ, Ναβάρο (74’ Αρσενίεβιτς), Στεφάνοβιτς (74’ Δουκάκης), Κουσκουνάς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κολόκας, Φωτιάς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Πέρεθ (67’ Παπουτσής), Ζουνίνιο (85’ Γκούφας), Σκαρτσίλας (73’ Λινάρδος), Μπουρλάκης.

Last modified onΚυριακή, 10 Ιανουάριος 2016 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep