Κοντά στις Ακαδημίες ο Θεοδοσιάδης

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας θα παρακολουθήσει καμπ δοκιμών για τα τμήματα υποδομής της ΑΣΑ

Θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις Ακαδημίες της η Αναγέννηση Καρδίτσας διοργανώνει καμπ δοκιμών για παιδιά από 8 ως 15 ετών, το οποίο μάλιστα θα παρακολουθήσει και ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Ένα μεγάλο καμπ δοκιμών θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (3-5 μ.μ.) στο “Γιώργος Μπαζής” στο Σταυρό από την Αναγέννηση. Όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του Α.Σ. θα λάβει χώρα μια διαδικασία για παιδιά ηλικίας από 8 έως 15 ετών με σκοπό νέες εγγραφές αλλά και ένταξη τους στα τμήματα του Συλλόγου.

Το πάρων θα δώσουν οι προπονητές απ’ όλες τις ομάδες και τα τμήματα της Αναγέννησης. Οι κ.κ. Θεοδοσιάδης, Δρόσος, Μάγγος, Μπούτας, Παλούκης και Παπαδημητρίου και φυσικά οι υπεύθυνοι της ομάδας. Είναι μία ακόμη μεγάλη προσπάθεια της Αναγέννησης για την συνεχή αναβάθμιση των τμημάτων που στεγάζονται πλέον στο προπονητήριο του Συλλόγου.

Είναι πραγματικά μοναδικό αυτό που έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στην Αναγέννηση καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία η ομάδα έχει διασφαλίσει την συνέχεια και την διάρκεια της λειτουργιάς των Ακαδημιών που αποτελούν τον θεματοφύλακα του συλλόγου για το μέλλον. Από την στιγμή μάλιστα που η λαοφιλής ομάδα έχει πλέον αποκτήσει το δικό της σπίτι είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι οι ακαδημίες της όχι απλά θα βελτιώνονται συνεχώς αλλά θ’ αποτελέσουν και πρότυπα σε όλη την Ελλάδα...».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep