«Ο καημός του Καρδιτσιώτη»

Ο τεχνικός της Αναγέννησης, Σάκης Θεοδοσιάδης, μίλησε για τις υγιείς βάσεις στις οποίες στηρίζεται η ομάδα.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ σπορ 101.8» παραχώρησε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στη στήριξη που του παρέχει τα τελευταία χρόνια η διοίκηση, αλλά και στον καημό του Καρδιτσιώτη οπαδού, που είναι η άνοδος στην Α' Εθνική.

Αρχικά είπε: «Είναι όντως σπάνιο για έναν προπονητή να μένει στον ίδιο πάγκο στη Football League. Μου δόθηκε η δυνατότητα να εργαστώ στην Αναγέννηση Καρδίτσας όταν η ομάδα ήταν στη Δ' Εθνική. Από τότε υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης, μια σχέση που στηρίζεται σε υγιείς βάσεις. Σέβεται και εκτιμά την προσφορά μου στην ομάδα και με αφήνει με ηρεμία να δουλεύω με τους παίκτες και να προσπαθούμε για το καλύτερο».

-Η ομάδα θα σωθεί φέτος;
«Θεωρώ ότι θα σωθεί. Πλέον έχουμε την εμπειρία της κατηγορίας με τα δύο χρόνια στην πλάτη μας. Φέτος το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, με έναν όμιλο και ιστορικές ομάδες. Μέχρι τώρα και εμείς παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί».

-Μπορεί η Αναγέννηση Καρδίτσας να παίξει στην Α' Εθνική;
«Σίγουρα μπορεί να συμβεί αυτό. Απλά χρειάζεται να συνεχίσει να δουλεύει όπως τώρα, να υπάρξει συσπείρωση με τον κόσμο. Όταν υπάρχει εργατικότητα, μπορεί να επιτευχεί αυτός ο στόχος, που είναι και ο καημός του Καρδιτσιώτη φιλάθλου».

-Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας, να μπορεί δηλαδή να εξασφαλίζει η ομάδα την παραμονή χωρίς να υπάρχουν αρκετά χρήματα;
«Υπάρχει ένας πρόεδρος (σ. Μπούρμπος) που είναι πολύ κοντά στην ομάδα, πασχίζει για αυτήν. Κοντά του είναι αξιόλογοι άνθρωποι. Τα δεδομένα είναι δύσκολα, αλλά η ομάδα στηρίζεται στη δουλειά, στο ντόπιο στοιχείο. Από τους 25 παίκτες, οι 20 είναι Καρδιτσιώτες. Αυτό είναι μεγάλο όπλο για εμάς. Η στόφα και η φιλοσοφία είναι καθορισμένη. Μου αρέσει να δουλεύω με νέα παιδιά».

Για το γεγονός ότι το όνομα της Αναγέννησης έχει εμπλακεί σε φερόμενα ως «χειραγωγημένα» παιχνίδια:
Η Αναγέννηση εδώ και πέντε χρόνια στηρίζεται στην τιμιότητα, στην ακεραιότητα, στην αξιοπρέπεια και στο ήθος. Η Β' Εθνική ταλαιπωρείται από τέτοια προβλήματα με τα χειραγωγημένα ματς. Στο άκουσμα ότι η Αναγέννηση εμπλέκεται σε τέτοια ματς, έχουμε όλοι μας στεναχωρηθεί πολύ. Πορευόμαστε σε αυτούς τους κανόνες που σας είπα, οι οποίοι είναι απαράβατοι. Δεν μπορώ να πω ποιος τα βγάζει αυτά στην επιφάνεια. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε έλεγχο για να λάμψει η αλήθεια. Εμείς είμαστε μια φιλήσυχη ομάδα, που προσπαθεί στο γήπεδο. Τέτοια γεγονότα αμαυρώνουν την προσπάθειά μας».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 28 Δεκέμβριος 2015 22:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep