«Το βίντεο στον Κοντονή»

Στην ΚΕΔ, τον Υφυπουργό Αθλητισμού αλλά και τα ΜΜΕ θα στείλει η Αναγέννηση Καρδίτσας τα στιγμιότυπα από το ματς με τη Λαμία

Τις επόμενες κινήσεις της γνωστοποίησε με αφορμή το παιχνίδι με τη Λαμία η Αναγέννηση Καρδίτσας τονίζοντας πως θα φτάσει μέχρι τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Η διοίκηση της ΑΣΑ ενημέρωσε πως το βράδυ της Δευτέρας (7/12) θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής προκειμένου να καθοριστεί η στάση του συλλόγου από δω και πέρα, ενώ ήδη η έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της ομάδας έχει εκφραστεί με ανακοίνωση την Κυριακή (6/12) και την εικόνα του αγώνα μια ημέρα μετά.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η διοίκηση της Αναγέννησης καταγγέλλει προς όλα τα αρμόδια θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και την κοινή γνώμη την απαράδεκτη και προκλητική διαιτησία του κ. Γιαννουλάκη στον αγώνα της ομάδας μας με τη Λαμία.

Επίσης, γνωστοποιεί στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι άμεσα θα προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

Θα αποστείλει το βίντεο του αγώνα με τις τραγικές για το ποδόσφαιρο αποφάσεις του διαιτητή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) στην football league, στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή και σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας.

Το βράδυ της θα πραγματοποιηθεί κοινό διοικητικό συμβούλιο των μελών της ΠΑΕ και του ΑΣ Αναγέννηση για να καθοριστεί η μετέπειτα στάση της ομάδας μετά απο όλα αυτά απίθανα που συμβαίνουν εις βάρος της. Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για το τι θ' αποφασιστεί. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, η ανοχή τελείωσε...

Ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους για ό,τι συμβαίνει και στην περιοχή και εκτός αυτής εις βάρος της ομάδας μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep