«Γιαννουλάκης – Αναγέννηση 2-1!!!!»

Αγανάκτηση επικρατεί στην ομάδα της Καρδίτσας για την διαιτησία του αγώνα με τη Λαμία – «Καρφιά» για Παπαϊωάννου, Καραλή και Βαζάκα

Την οργή της Αναγέννησης Καρδίτσας έχει προκαλέσει η διαιτησία του Γιαννουλάκη στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία όπου η ΑΣΑ ηττήθηκε με 2-1. Ύστερα από την ανακοίνωση που ακολούθησε τη λήξη του αγώνα, μια ημέρα μετά το κυριακάτικο (6/12) ματς είναι εμφανής η αγανάκτηση των «κιτρινόμαυρων» και στη εικόνα του αγώνα που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Βάλλοντας κατά του ρέφερι Γιαννουλάκη, η ΑΣΑ καταφέρεται εναντίον του Πανουργιά Παπαϊωάννου, του Γιάννη Καραλή αλλά και του Γιώργου Βαζάκα.

Αναλυτικά στο κείμενο με τον τίτλο «Γιαννουλάκης – Αναγέννηση 2-1!!!!» αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Στο ίδιο έργο θεατές... Η Αναγέννηση έχασε στη Λαμία όχι από την καλύτερη αντίπαλό της αλλά από τις αποφάσεις του διαιτητή Γιαννουλάκη από τα Χανιά που "ανακάλυψε" ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πέναλτι στο 90' της αναμέτρησης κι ενώ μέχρι εκείνο το σημείο το σκορ ήταν στο 1-1.

Φαίνεται ότι τα παράπονα του ιδιοκτήτη της Λαμίας κ. Παπαϊωάννου για την αδικία της ομάδας του στο ματς με την Κέρκυρα έπιασαν τρόπο... Οι φοβερές και τρομερές καταγγελίες  του που έκαναν λόγο για "καμόρα" και για άλλα πολλά... ξαφνικά "μαλάκωσαν"... Επιμένει άραγε στις καταγγελίες του μετά από όσα έγιναν την Κυριακή; Κι αν ναι, θα τις δικαιολογήσει;

Όπως θα δούμε τις επόμενες ώρες από το βίντεο το οποίο θα σταλεί σε όλα τα αρμόδια όργανα (ΚΕΔ, football league, υφυπουργός Αθλητισμού, ΜΜΕ) οι αποφάσεις του Γιαννουλάκη είναι κάτι περισσότερο από προκλητικές!!! Αποκορύφωμα το πέναλτι που αρνείται σε διπλό χέρι και στρώσιμο της μπάλας σε προσπάθεια του Μπλέντι, αλλά και το απίστευτο πέναλτι που ανακάλυψε σε σουτ του Τόσκα και χτύπημα της μπάλας στον... γοφό του Ακασού!!!! Γελούσε όλο το γήπεδο. Και οι Λαμιώτες. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που μας είπε συνάδελφος του ρεπορτάζ της Λαμίας τον οποίο βεβαίως δεν θ' αναφέρουμε για ευνόητους λόγους: "Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί...".

Η Αναγέννηση ήταν εξαιρετική σαν ομάδα. Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για το θετικό αποτέλεσμα, προηγήθηκε με γκολ του Γκόλια, ισοφαρίστηκε με κεφαλιά του Καραλή από ανύπαρκτο φάουλ και έχασε με 2-1 από το πέναλτι του Γιαννουλάκη στο 90'.

Δυστυχώς οι παίκτες μας, ο προπονητής και οι φίλαθλοι της Αναγέννησης που βρέθηκαν στο γήπεδο ένιωσαν ότι κάποιοι ασέλγησαν εις βάρος της ομάδας... Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο στο αγωνιστικό ρεπορτάζ του εν λόγω αγώνα, διότι απλούστατα τα επισκίασε όλα η διαιτησία του κυρίου Γιαννουλάκη.

Στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής μας Σάκης Θεοδοσιάδης διατήρησε την ψυχραιμία του και πήγε στην αίθουσα τύπου σεβόμενος τους δημοσιογράφους, την κοινή γνώμη και τους αντιπάλους. Δεν έκανε το ίδιο ο κ. Βαζάκας, ενώ απαράδεκτες και ειρωνικές ήταν οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή κ. Καραλή που τόνισε ότι δεν συγκρίνεται το ρόστερ της Λαμίας μ' αυτό της Αναγέννησης... Έτσι αντιλαμβάνονται προφανώς τον σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα...».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep