«Όπως σε Καρδίτσα και Σέρρες»

Με περισσότερη αυτοπεποίθηση προετοιμάζεται για το ματς με τον ΑΟ Χανιά ο Αγροτικός Αστέρας σύμφωνα με τον Δημήτρη Σκλιοπίδη

Με… συνταγή Καρδίτσας και Σερρών θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Χανιά στην Κρήτη ο Αγροτικός Αστέρας βάσει όσων υποστηρίζει ο Δημήτρης Σκλιοπίδης. Ο 31 ετών μέσος των «σταχυοφόρων» επεσήμανε, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, πως πλέον το κλίμα στα αποδυτήρια είναι θετικότερο και η αυτοπεποίθηση περισσότερη, ύστερα από την βαθμολογική και αγωνιστική ανάκαμψη στα τελευταία ματς.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πλέον επικρατεί θετικότερο κλίμα στα αποδυτήρια, αν και ποτέ δεν χάσαμε την εμπιστοσύνη μεταξύ μας και την αισιοδοξία ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση λόγω των πρόσφατων αποτελεσμάτων, αλλά ταυτόχρονα δεν ξεχνούμε το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, γιατί διδαχθήκαμε από αυτό ότι πρέπει να δείχνουμε επιμονή και να δουλεύουμε σκληρά όταν παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα. Αυτό το μάθημα θα μας κρατά πάντα σεμνούς και συγκεντρωμένους στη διάρκεια του πρωταθλήματος» υπογράμμισε αρχικά.

Σχολιάζοντας την εικόνα του πρωταθλήματος, σημείωσε: «Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ένας "μαραθώνιος". Για να παραμείνεις ψηλά χρειάζεται συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι, να επιμένεις στη σκληρή δουλειά, να αξιολογείς τον εαυτό σου μετά από κάθε εμφάνιση - καλή ή κακή - και να έχεις πάντα στόχο τη βελτίωση χωρίς συμβιβασμούς».

Όσο για το προσεχές ματς με τον ΑΟΧ επεσήμανε: «Η ομάδα των Χανίων προέρχεται από εντός έδρας ήττα σε τοπικό ντέρμπι και είναι δεδομένο ότι θα θέλει να κερδίσει και να σβήσει την απογοήτευση που προκάλεσε στον κόσμο της την περασμένη αγωνιστική. Εμείς θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και θα διαχειριστούμε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι σωστά, όπως στην Καρδίτσα και στις Σέρρες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep