Αμφίβολος για Χανιά ο Οικονόμου

Πρόβλημα στον προσαγωγό αντιμετωπίζει ο 31 ετών μέσος του Αγροτικού Αστέρα – Σάββατο (24/10) η αποστολή και στη συνέχεια αεροπορικώς για Κρήτη.

Δεν… πρόλαβε να χαρεί το γεγονός πως είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ο Παναγιώτης Διλμπέρης στον Αγροτικό Αστέρα και τα προβλήματα επανεμφανίστηκαν. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο «πονοκέφαλος» είναι ένας και αφορά τον Κώστα Οικονόμου. Ο 31 ετών μέσος των «σταχυοφόρων» ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον προσαγωγό και θα φανεί στις τελευταίες προπονήσεις αν μπορεί να δώσει το «παρών» στο ματς της 5ης αγωνιστικής.

Όσο για την αποστολή, θα γίνει γνωστή το Σάββατο (24/10) μετά την προπόνηση και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για τα Χανιά. Πάντως, αξίζει να επισημανθεί πως άπαντες στις τάξεις του Αγροτικού θεωρούν αρκετά δύσκολο το προσεχές παιχνίδι. Χαρακτηρίζουν μάλιστα πλασματική την βαθμολογική συγκομιδή του ΑΟ Χανιά ως τώρα (4 βαθμοί), θεωρώντας προφανώς πως οι Κρητικοί μπορούσαν να έχουν περισσότερους βαθμούς. Πάντως ο Παναγιώτης Διλμπέρης περιμένει συνεχή βελτίωση από τους παίκτες του τόσο στον δημιουργικό όσο και τον «εκτελεστικό» τομέα.

Last modified onΠέμπτη, 22 Οκτώβριος 2015 15:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep