«Οργάνωση... ξένου επιπέδου»

Ο Κώστας Γεωργιάδης περιμένει βελτιωμένο τον Αγροτικό Αστέρα στις Σέρρες.

Αντίπαλος του Πανσερραϊκού θα βρεθεί την Κυριακή (11/10) ο Σερραίος, Κώστας Γεωργιάδης, αφού έχει αναλάβει υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος και ατομικής απόδοσης στον Αγροτικό Αστέρα. Το στέλεχος του τεχνικού τιμ των «σταχυοφόρων» μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη για τον αγώνα με τα «λιοντάρια» και σημείωσε ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Για το νέο πόστο του στον Αγροτικό Αστέρα είπε:
«Είναι βαρύ το φορτίο που έχω αναλάβει και μου αρέσει. Μου έγινε πρόταση το καλοκαίρι και την αποδέχτηκα. Είναι σημαντικό να εκτιμούν τον χαρακτήρα σου και την προσωπικότητά σου. Ο Αγροτικός Αστέρας κάνει βήματα προόδου. Ο σύλλογο βρίσκεται σε ακμή και προσπαθεί να οργανωθεί όχι σε ελληνικά επίπεδα. Δημιουργεί προπονητικό κέντρο και προσλαμβάνει στελέχη που θα βοηθήσουν στην οργάνωση».

Για το νέο πρωτάθλημα:
«Το φετινό θα είναι από τα καλύτερα. Μετέχουν ιστορικές ομάδες. Ο Πανσερραϊκός λόγω κάποιων καταστάσεων δεν έχει ξεκινήσει, ενώ εμείς μετά από τέσσερα επίσημα παιχνίδια έχουμε αντιμετωπίσει διάφορα θέματα. Έχουμε το πλεονέκτημα της ετοιμότητας. Ο αντίπαλος είναι μία ιστορική και καλή ομάδα που θα είναι πάντα δύσκολος, ειδικά εντός έδρας».

Αν θα έχουν άγχος οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα:
«Η ομάδα φέτος έχει πολλά έμπειρα παιδιά. Και στο άσχημο αποτέλεσμα διακρίνονται εύκολα τα λάθη και μπορούμε να τα διορθώσουμε. Δε νομίζω ότι θα έχουν άγχος. Σίγουρα υπάρχει αγωνία, αλλά και σεβασμός στον αντίπαλο. Ξέρουμε πως είναι μια ιστορική ομάδα με το λιοντάρι στο στήθος. Το ματς θεωρώ θα κριθεί στο τακτικό κομμάτι. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε. Δεν θα είναι ένα ματς μεταξύ αγνώστων. Θα κριθεί στις λετπομέρειες και θα ήθελα να φύγουμε νικητές».

Για το αν θεωρεί ότι ο Πανσερραϊκός θα είναι από τους πρωταγωνιστές:
«Αν συνεχίσει όπως πέρυσι με σταθερότητα στα διοικητικά θα έχει μία πολύ καλή πορεία. Έχει κρατήσει τον ίδιο έμπειρο προπονητή. Υπάρχουν και άλλες ιστορικές ομάδες. Ευελπιστώ και η δική μας να πρωταγωνιστήσει. Το πρωτάθλημα θα είναι ένας μαραθώνιος και θα ξεχωρίσουν όσοι είναι σταθεροί σε διοικητικό κυρίως επίπεδο».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΠέμπτη, 08 Οκτώβριος 2015 17:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep