Ζητά ταχύτητα και αυτοματισμούς

Βαθμό ή βαθμούς θέλει ο Αγροτικός Αστέρας στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τα Τρίκαλα, ο Αγροτικός Αστέρας φιλοδοξεί να αποσπάσει τους πρώτους του βαθμούς στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (11/10, 16.00) με τον Πανσερραϊκό. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το εντός έδρας 1-2 από τον ΑΟΤ, ο Παναγιώτης Διλμπέρης είχε επισημάνει ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βελτιώσει την ομάδα του.
Στις προπονήσεις αυτών των ημερών λοιπόν, με επισημάνσεις μέσω ασκήσεων αλλά και ομιλίας επιχειρεί να καταστήσει σαφές στους παίκτες του πώς να έχουν ταχύτητα στη σκέψη και πώς να προχωρούν σε αυτοματισμούς, που είναι απαραίτητοι στα παιχνίδια της Football League. Το σημαντικό είναι πως ενόψει του αγώνα με τα «λιοντάρια» όλοι είναι υγιείς και υπολογίζονται.

Ένας χρόνος «Αλλυλεγγύη 1932»
Με δελτίο Τύπου η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανέφερε: «Σήμερα ολοκληρώνεται ένας χρόνος από την έναρξη του προγράμματος «Αλλυλεγγύη 1932» που δημιουργήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα με τη σύμπραξη Π.Α.Ε. και Ερασιτέχνη και έχει ως σκοπό τη πραγματοποίηση κοινωφελών-φιλανθρωπικών δράσεων. Ως σύλλογος που βρίσκεται στην «καρδιά» του Ευόσμου και της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ο Αγροτικός Αστέρας αισθάνεται αναπόσπαστο κομμάτι του ευρύτερου κοινονωνικού συνόλου και όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις του πραγματοποιεί ενέργειες που μεταδίδουν στα νέα παιδιά θετικά μηνύματα και παρέχουν βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Μερικές από τις επιτυχείς εκδηλώσεις του Αγροτικού Αστέρα την περασμένη χρονιά ήταν η καμπάνια κατά της «Σχολικής Βίας» που διακρίθηκε με έπαινο από τον Π.Σ.Α.Π., οι λαχειοφόρες κληρώσεις για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ευόσμου και το Φιλανθρωπικό Τουρνουά του περασμένου καλοκαιριού που απέφερε τη συγκέντρωση τεράστιας ποσότητας τροφίμων για συμπολίτες μας που τα χρειάζονται.
Οι κοινωφελείς ενέργειες του Αγροτικού Αστέρα, άλλοτε φανερές άλλοτε όχι, θα συνεχιστούν και φέτος μέσα από το πρόγραμμα «Αλλυλεγγύη 1932», γιατί το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός μπορούν να φέρουν τους ανθρώπους κοντά και μαζί να πετύχουν «νίκες» εκτός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου. Η συμμετοχή πολιτών ή Κοινωφελών Οργανισμών σε δράσεις του προγράμματος «Αλλελεγγύη 1932» είναι φυσικά καλοδεχούμενη και υπερπολύτιμη».

Last modified onΠέμπτη, 08 Οκτώβριος 2015 14:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep