«Τιμές... Τσάμπιονς Λιγκ»

Παράπονα της Αναγέννησης Καρδίτσας για την «τσουχτερή» τιμή εισιτηρίου στη Νέα Σμύρνη.

Δυσφορία επικρατεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας για την τιμή εισιτηρίου που όρισε η Καλλιθέα (20 ευρώ) ενόψει του μεταξύ τους αγώνα την Κυριακή (04/10) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η θεσσαλική ομάδα ποντάρει πολλά στη συμπαράσταση των φίλων της που διαμένουν στο λεκανοπέδιο, αλλά όπως ανέφερε:

«Υπάρχει δυσφορία στον κόσμο καθώς ορίστηκε απο την ομάδα της Καλλιθέας η τιμή των 20 ευρώ για τη θύρα των Καρδιτσιωτών, γεγονός που ανάγκασε και τη διοίκηση της Αναγέννησης να διαμαρτυρηθεί προς τους υπεύθυνους της γηπεδούχου.

Είναι κρίμα σε εποχές που ο φίλαθλος είναι είδος προς... εξαφάνιση απο τις εξέδρες των Ελληνικών γηπέδων να αποθαρρύνεται ακόμη περισσότερο με τιμές που παραπέμπουν σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ!

Γίνεται βεβαίως κατανοητή η υπερβατική προσπάθεια όλων των ομάδων ν' αντεπεξέλθουν στις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αλλά θυμίζουμε πως η Αναγέννηση είναι μια απο τις ομάδες που οι τιμές εισιτηρίων της δεν διαχωρίζονται ανάλογα με τους φιλάθλους!

Πάντα οι φίλαθλοι που φιλοξενούνται στο Στάδιο απο άλλες ομάδες, πληρώνουν το ίδιο εισιτήριο μ' αυτό των φιλάθλων της Αναγέννησης. Ελπίζουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και στον αγώνα της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη».

Last modified onΠέμπτη, 01 Οκτώβριος 2015 17:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep