«Ενάντια στο νέο νόμο Κοντονή»

Για φασιστικές ιδέες που θέλουν να φέρουν μια καινούρια εποχή στα γήπεδα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας «Ultras Gate 3»

Σε συνέχεια της διαμαρτυρίας τους στο γήπεδο στο πλαίσιο του αγώνα της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Αγροτικό Αστέρα, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΣΑ προχώρησαν ένα βήμα πιο πέρα με την ανακοίνωση κατά του νέου νόμου Κοντονή. Οι φίλοι της ΑΣΑ κάνουν λόγο για φασιστικές ιδέες και σχέδιο την στοχοποίηση και την απομάκρυνση των οπαδών από τα γήπεδα.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Κίνηση διαμαρτυρίας στον αγώνα της Κυριακής με τον Αγροτικό για τον νέο Νόμο Κοντονή που θα είναι σε ισχύ από αρχές του καινούργιου έτους σε Super League και ακολουθεί και η Football League από την άλλη σεζόν. Στο γήπεδο δεν υπήρχαν πανό σημαίες τύμπανο καθώς και στο πρώτο ημίχρονο καθήσαμε κάτω ως ένδειξη διαμαρτυρίας χωρίς να ακουστεί το παραμικρό από μεριάς μας παραμόνο υβριστικά συνθήματα κατά του Κοντονή και των πολιτικών. Επίσης σηκώθηκαν δύο πανό, το ένα έγραφε ¨ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΝΤΟΝΗ. ΟΠΑΔΟΣ=ΑΝΘΡΩΠΟΣ” και το άλλο ¨ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ”.

Με τις φασιστικές τους ιδέες και με την ευλογία της αριστερής μας κυβέρνησης θέλουν να φέρουν μια καινούργια εποχή στα γήπεδα. Ξεκινώντας με την απαγόρευση των μετακινήσεων και την αστυνομοκρατία, συνεχίζουν με τη κάρτα οπαδού όπου θα περιλαμβάνει καταγραφή όλων των προσωπικών δεδομένων με σκοπό την στοχοποίηση, την σύλληψη και τέλος την απομάκρυνση από το γήπεδο. Προσπαθούν να σωπάσουν την πιο αντιδραστική φωνή της κοινωνίας, τους οπαδούς μετατρέποντας τα γήπεδα σε εκκλησίες και παράλληλα σε υπερσύγχρονες επιχειρήσεις κέρδους και διαφήμισης. Από την αρχή τασσόμαστε ενάντια στο νέο Νόμο και θα συνεχίσουμε να σηκώνουμε τις λινάτσες σε όλους τους αγώνες και θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις μέσα στη χρονιά.
ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΝΤΟΝΗ !!!!
EΛΛΗΝΑ ΟΠΑΔΕ ΞΥΠΝΑ…
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ-ULTRAS GATE 3».

Last modified onΤετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 14:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep