Στο Διαιτητικό η Ζάκυνθος

Πρόσθετη παρέμβαση από ΠΣΑΠ και Football League για να μην τιναχτεί στον «αέρα» το πρωτάθλημα.

Το flnews.gr είχε αποκαλύψει την 1η Σεπτεμβρίου ότι τα δελτία ομάδας της Football League ήταν στον «αέρα», γιατί ΠΑΕ δεν πρόλαβε να καταθέσει όλα τα παράβολα στην ΕΠΟ, κάτι που έκανε μία ημέρα μετά. Μάλιστα, στις 2 Σεπτεμβρίου η εφημερίδα «Live Sport» ανέφερε ότι πρόκειται για τη Ζάκυνθο, η οποία σκόπευε να προσφύγει στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών για να δικαιωθεί.

Στις 21 Σεπτεμβρίου η εφημερίδα «Goal» ανέφερε ότι ο αριθμός των δελτίων που απορρίφθηκαν ήταν... 25 (!), με αποτέλεσμα η συμμετοχή της ομάδας του Ιονίου στο πρωτάθλημα να τίθεται εν αμφιβόλω. Τα πάντα, βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη (23/09), οπότε έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της έφεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρέμβαση υπέρ της Ζακύνθου θα κάνει, τόσο ο ΠΣΑΠ, όσο και η Football League, προκειμένου να εκδοθούν τα δελτία. Εξάλλου, αν η αρχική απόφαση δεν αλλάξει, τότε 30 επαγγελματίες θα μείνουν χωρίς ομάδα τέλος Σεπτεμβρίου και οι «κυανοκίτρινοι» δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα! Υπάρχει, πάντως, η αίσθηση ότι τα δελτία θα εκδοθούν και οι νησιώτες δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Last modified onΔευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015 11:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep