Μαέστρος Ζαϊρί

Πηγή φωτό: zantesport.gr Πηγή φωτό: zantesport.gr

Η Ζάκυνθος στο πρώτο εντός έδρας τεστ νίκησε 5-0 τον ΑΟ Λεβάντε με τρεις ασίστ και ένα γκολ του Ζαουάντ Ζαϊρί.

Το πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έδωσε η Ζάκυνθος το Σάββατο (19/09) απέναντι στον ΑΟ Λεβάντε. Οι «κυανοκίτρινοι» του Καλίντ Καραμά έφτασαν στο άνετο 5-0 με γκολ που σημείωσαν οι Μεντούρ (2), Ζαϊρί, Νίκιτς και Δόντσος.

Η Ζάκυνθος σημείωσε τέσσερα τέρματα στο πρώτο 45λεπτο. Στο 5' ο Ζαϊρί έβγαλε τη μπαλιά για τον Μεντούρ και αυτός άνοιξε το σκορ, ενώ στο 10' ο Νίκιτς μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαϊρί με κεφαλιά - ψαράκι έκανε το 2-0. Στο 21' ήταν η σειρά του Μαροκινού να χριστεί σκόρερ με εκτέλεση φάουλ και στο 43' ο συμπατριώτης του, Μεντούρ με βολέ έπειτα από κόρνερ του Ζαϊρί ανέβασε τον δείκτη στο 4-0. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Δόντσος στο 54' μετά από πάσα του Κρολ.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Παπαδόπουλος, Στασινόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Νίκιτς, Κυριακίδης, Πέττας Ραφαήλ, Ορφανίδης, Αναστασιάδης, Μεντούρ, Ζαϊρί και Καραμαλίκης. Έπαιξαν και οι: Λάλι, Γραικός, Βοσνακίδης, Αποστόλου, Ζέλιος, Καμπούρης, Ταυταρίδης, Δόντσος, Βυθούλκας, Κουρέλλας, Κρολ, Κάρδαρης, Μπαλαμπάνος. Σάμαρης, Μπακατσέλος, Γεράνιος.

Last modified onΣάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2015 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep