«Έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας»

Τις προσεχείς ημέρες είναι πιθανό να συνεχίσει τις κινήσεις του στο μεταγραφικό «παζάρι» ο Αχαρναϊκός σύμφωνα με τον Σίνισα Γκόγκιτς

Η δυναμικότητα του αντιπάλου και το τελικό σκορ (7-1 επί των Ακριτών Νευροκοπίου) στο πρώτο φιλικό ματς δεν μπορεί φυσικά να βοηθήσει τον Σίνισα Γκόγκιτς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την πρόοδο της προετοιμασίας του Αχαρναϊκού. Αυτό άλλωστε τόνισε εμμέσως και ο Σερβοκύπριος τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου μιλώντας στο flnews.gr.

Σχολιάζοντας το πρώτο «τεστ» της ομάδας του επεσήμανε: «Έγινε κυρίως για να ξεφύγουν οι παίκτες από τις συνεχείς προπονήσεις. Να δούμε κάποιους από τους αυτοματισμούς που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Ακόμα είναι αρχή, κοιτάμε τι λάθη κάνουμε για να τα διορθώσουμε στη συνέχεια».

Σχετικά με τον τρόπο που διεξάγονται οι προπονήσεις στον Αχαρναϊκό υπογράμμισε: «Δουλεύουμε πολύ στις ασκήσεις με μπάλα. Μέχρι τώρα μόλις σε δυο, τρεις προπονήσεις οι παίκτες δεν ακούμπησαν καθόλου μπάλα». Όσο για το ενδεχόμενο νέων μεταγραφικών κινήσεων μετά και το δεύτερο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς την Κυριακή (9/8), σημείωσε: «Είναι πιθανό να κάνουμε κι άλλες μεταγραφές. Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Θα δούμε πού έχουμε αδυναμίες και αναλόγως θα κινηθούμε».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Αύγουστος 2015 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep