Ξεκίνησε με επτάσφαιρο

Με επτά γκολ ξεκίνησε τις φιλικές του αναμετρήσεις ο Αχαρναϊκός που επικράτησε 7-1 απέναντι στους Ακρίτες Νευροκοπίου. Με επτά γκολ ξεκίνησε τις φιλικές του αναμετρήσεις ο Αχαρναϊκός που επικράτησε 7-1 απέναντι στους Ακρίτες Νευροκοπίου.

Ο Αχαρναϊκός ξεμούδιασε απέναντι στους Ακρίτες Νευροκοπίου και το τελικό 7-1 λίγη σημασία έχει για τους τεχνικούς των δύο ομάδων.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς είδε τους ποδοσφαιριστές του να δείχνουν διάθεση και παρότι προέρχονται από βαριές προπονήσεις έβγαλαν τρεξίματα και δημιουργικότητα που μεταφράστηκε σε επτά γκολ απέναντι στους Ακρίτες Νευροκοπίου. Το σκορ έφτασε στο 7-1 υπέρ του Αχαρναϊκού με τους παίκτες της ομάδας του Μενιδίου να έχουν την μπροστά τους και άλλα φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στον Βωλακα Δράμας.

Το επόμενο είναι την Κυριακή απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Με την ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου ο Αχαρναϊκός προηγήθηκε με 3-1 χάρη σε δύο γκολ του Ομπράντοβιτς και ένα του Φιγκερόα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τέιλορ βρήκε δύο φορές δίχτυα και μια ο Χίος.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παγουδης, Μωυσιάδης, Σωτηράκος, Σιάμης, Ιωαννίδης, Παπατόλιος, Φιγκέιρα, Ματσούκας, Κολονέρος, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ψύχος, Χριστοφιλέας, Παπαδοπουλος, Καλαμιώτης, Χριστόπουλος, Αθανασίου, Γεωργιάδης, Τέιλορ, Μαρούδας, Χίος, Αναστασίου

Εκ μέρους της ομάδας ο Γενικός Αρχηγός Ηλίας Παρασκευάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του απέναντι στους Ακρίτες Νευροκοπίου για την άψογη φιλοξενία.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep