«Σταχυοφόρος» και ο Θεοδωρίδης

Την απόκτηση του 35χρονου μεσοεπιθετικού ανακοίνωσε κι επίσημα την Πέμπτη (30/7) η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα

Με μια προσθήκη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Football League και να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Παναγιώτη Διλμπέρη συνέχισε την υλοποίηση του μεταγραφικού του πλάνου ο Αγροτικός Αστέρας. Η ομάδα του Ευόσμου λοιπόν ανακοίνωσε την απόκτηση του 35χρονου πρώην μεσοεπιθετικού του Παναιτωλικού, Γιώργου Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Θεοδωρίδη. Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 3/7/1980) συνεχίζει στον Εύοσμο μία λαμπερή καριέρα, έχοντας φορέσει στη διάρκεια της τη φανέλα του Άρη, του ΠΑΟΚ, του ΠαναθηναΪκού, του Εργοτέλη, της ΦΣΒ Φρανκφούρτης, του Παναιτωλικού και του Απόλλωνα Λεμεσού. Επίσης, αγωνίστηκε δύο φορές με την Εθνική Ελλάδας! Ο Γιώργος Θεοδωρίδης διάλεξε το νούμερο 5».

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Αγροτικό Αστέρα τόνισε αρχικά: «Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην πόλη μου και μάλιστα για τον Αγροτικό Αστέρα, ένα σύλλογο που γνωρίζουν όλοι πλέον ότι διαθέτει σταθερότητα, οργάνωση και υγεία σε όλα τα επίπεδα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται για μία τέτοια ομάδα, η οποία έχει τις βάσεις και - το πιο σημαντικό - τη θέληση για να συνεχίσει να μεγαλώνει και να προοδεύει. Ταυτόχρονα, σημαντικοί λόγοι για να υπογράψω στην ομάδα είναι ο Παναγιώτης Διλμπέρης και ο Τάσος Κατσαμπής, οι οποίοι ξέρω ότι έχουν σπουδαίες ικανότητες ως προπονητές, ενώ πρέπει να παραδεχτώ ότι με εντυπωσίασε και ο πρόεδρος, ο κύριος Θεοδωρίδης».

Όσο για το αν ανυπομονεί να ξεκινήσει προετοιμασία, σημείωσε: «Είμαι έτοιμος και ανυπόμονος για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου. Θέλω να μπω άμεσα στο ρυθμό της ομάδας, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να παίξω καλό ποδόσφαιρο».

Θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο των «σταχυοφόρων» υπογράμμισε: «Είναι σημαντικό για μένα ότι μπαίνω σε μία ομάδα που έχει διατηρήσει ένα πολύ ποιοτικό κορμό από τα προηγούμενα χρόνια και ταυτόχρονα πρόσθεσε παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Όλα αυτα τα συστατικά συμπληρώνονται από ένα ικανότατο προπονητικό επιτελείο. Με σκληρή δουλειά και δίψα για διακρίσεις θα μπορέσουμε, εγώ και οι συμπαίκτες μου, να φέρουμε νέες επιτυχίες σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο».

Last modified onΠέμπτη, 30 Ιούλιος 2015 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep