«Μπορεί πλέι οφ ο Αγροτικός»

Ο Δημήτρης Σκλιοπίδης θεωρεί πως οι «σταχυοφόροι» μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα

Η συμμετοχή στα πλέι οφ είναι στόχος εφικτός για τον Αγροτικό Αστέρα σύμφωνα με τον Δημήτρη Σκλιοπίδη. Ο 31 ετών αμυντικός της ομάδας του Ευόσμου χαρακτήρισε μάλιστα όνειρο την άνοδο στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Metropolis 95,5»:

Για την ομάδα: «Έχουν αλλάξει πάρα πολλά, ήδη από πέρσι, σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο και ειδικά φέτος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά γίνεται κάτι καλό και με την ομάδα. Έχουν γίνει πολύ καλές προσθήκες, η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως φέτος μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Τι εννοεί με το «κάτι παραπάνω»: «Εγώ γενικά είμαι άτομο που κρατά χαμηλούς τόνους, δε θέλω να λέω πολλά, αλλά νομίζω πως φέτος θα έχουμε πιο υψηλούς στόχους και όχι όπως πέρσι που μπλέξαμε στα πλέι άουτ. Σαφώς έχουμε τα φόντα να μπούμε στα πλέι οφ, έχουμε καλούς παίκτες, η δουλειά που γίνεται είναι καλή οπότε γιατί όχι; Απλώς πρέπει να κρατάμε το κεφάλι χαμηλά για να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα».

Μπορεί την άνοδο ο Αγροτικός: «Αυτό είναι ένα όνειρο για όλους τους παίκτες. Προέχει όμως να ξεκινήσουμε καλά διότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αν προκύψει δε θα πούμε όχι. Να παίζουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό και να είμαστε υγιείς, χωρίς τραυματισμούς».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep