«Περιμένουν όλοι τα… κορόιδα;»

Έντονα επικριτικοί οι διοικούντες την Αναγέννηση Καρδίτσας εξαιτίας της απουσίας ενδιαφέροντος και ανταπόκρισης στο κάλεσμα του προέδρου

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας μήνας από την ημέρα (24 Ιουνίου) που ο Βασίλης Μπούρμπος αποφάσισε να απευθυνθεί σε όποιον θέλει και μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΑΣΑ εμφανίστηκε θετικός ακόμη και στο ενδεχόμενο πώλησης της ΠΑΕ εφόσον υπάρξει αξιόπιστος ενδιαφερόμενος. Ωστόσο, μέχρι και τις 19 Ιουλίου κανείς δεν έχει εμφανιστεί, κάτι που προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της διοίκησης. Αφορμή είναι η κριτική που δεχόταν η ομάδα πριν ολοκληρωθεί η σεζόν και εξασφαλίσει την παραμονή της, ενώ από κει και ύστερα δεν «κουνιέται φύλλο» όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αναφέρεται χαριτολογώντας μήπως όλοι περιμένουν τα «κορόιδα» που θα αναλάβουν να τρέξουν την ομάδα, ώστε να συνεχίσουν την εξ αποστάσεως κι εκ του ασφαλούς κριτική. Ωστόσο, επισημαίνεται πως σύντομα ο Βασίλης Μπούρμπος θα τοποθετηθεί εκ νέου είτε με ανακοίνωση είτε με δήλωση προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη ημέρα στην ομάδα.

Last modified onΚυριακή, 19 Ιούλιος 2015 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep