«Κρητικός» ο Τζέκος

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού που αποχώρησε από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Με τον πλέον επίσημο τρόπο ολοκληρώθηκε το Σάββατο (18/7) η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Δήμο Τζέκο. Οι Κρητικοί είχαν εντάξει στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο» τον 27χρονο επιθετικό που φορούσε τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας και δεν άργησαν να αποσπάσουν την θετική απάντηση στην πρόταση που του έκαναν.

Έτσι, η ανακοίνωση που εξεδόθη «σφράγισε» τη συμφωνία, αναφέροντας: «Ο 27χρονος επιθετικός Δήμος Τζέκος είναι η ένατη φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ, ο οποίος συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Ο υψηλόσωμος στράικερ (1μ87), είναι μια από τις βασικές επιλογές του Μουράτ Σεροπιάν για την θέση του φουνταριστού επιθετικού. Ο Τζέκος βρίσκεται στο Ηράκλειο συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του και μετά από συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ Αντύπα Σηφάκη και τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Πολεμαρχάκη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ».

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Τζέκος τόνισε: «Eίναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ. Είμαι μια ιστορική ομάδα, που θέλει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, εκεί που αξίζει να βρίσκεται, δηλαδή στην Σούπερ Λίγκ. Ήρθα για να βοηθήσω και εγώ σε αυτό το στόχο. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή, γιατί βλέπω ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν όραμα για αυτήν».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep